Magyarország

2008.03.22. 19:29

„Valóban nem voltam jelen az SZDSZ-tisztújításon”

<p>Gulács - Újabb álküldött az SZDSZ tisztújításán? Egy gulácsi küldött, Vass Albert nem vett részt a párt tavaly márciusi küldöttgyűlésén, neve azonban szerepel az elnökválasztási jegyzőkönyvben. Az érintett sajtóközleményben reagál vasárnap.</p>

Közleményt adott ki szombaton az SZDSZ tisztújítási ügyét vizsgáló Jüttner Csaba, a párt Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei elnöke, melyből kiderül: az egyik gulácsi küldött, Vass Albert nem vett részt a párt tavaly márciusi tisztújító küldöttgyűlésén, neve azonban szerepel az elnökválasztási jegyzőkönyvben.

Az ügyben belső vizsgálat is indult, egyelőre nem tudni, hogy Vass Albert nevében felvette-e valaki a szavazólapot. Jüttner Csabát lapzártánkig nem sikerült elérnünk, Vass Albertet viszont igen.

Gulács polgármestere lapunknak megerősítette: valóban nem vett részt a küldöttgyűlésen, vasárnap sajtóközleményben tájékoztatja bővebben a média képviselőit.

Nem párttag a fantomküldött!
Nem tagja az SZDSZ-nek Gulács polgármestere, kinek aláírása úgy szerepelt a párt tavalyi elnökválasztási jegyzőkönyvében, hogy ott sem volt a küldöttgyűlésen. Vass Albert nemrégiben közleményt adott ki, melyben azt írja, az utóbbi években nem volt semmilyen párttag-szerű kapcsolata sem a szabad demokratákkal, se más politikai párttal.

- Palicz István -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!