Magyarország

2008.01.01. 09:00

Boldoguljunk!

<p>A bölcseletekből (aranyköpet) is lehet koktélt készíteni, bárki megpróbálhatja, ha van alapanyag. Azután már csak ki kell választani azokat, amelyek egy adott időponthoz köthetők.</p>

A bölcseletekből (aranyköpet) is lehet koktélt készíteni, bárki megpróbálhatja, ha van alapanyag. Azután már csak ki kell választani azokat, amelyek egy adott időponthoz köthetők.

Újév van, BUÉK! De mit kívánunk? Boldogságot egy évre. És az mi? Kérdezd meg magad boldog vagy-e, és máris nem vagy az. Van boldogság? Ha eltűnődsz mások boldogtalanságán. Vagy ha úgy ünnepled a nyolcvanadik születésnapod, hogy még élsz. BUÉK! Lencse, meg ilyesmi.

Csomó babona. Pedig ezekben nem szabad hinni, különben balszerencsét hoznak. Inkább hallgassuk a klasszikust – ember küzdj, és bízva bízzál. Legfeljebb csalódni fogsz! Mindaddig, amíg a bársonyszékekben időzített bambák ülnek. Ők már nyertek, így mernek. Nem hiszek a reinkarnációban, de előző életükben tűzoltók lehettek, mert jól bírják az égést. Olvasom, hogy a beteglátogatásért is vizitdíjat kell majd fizetni, rövidesen. Miközben műtéteket halasztnak el. Nagy jövő előtt állnak a temetők. Mindamellett, hogy már a túlvilág is tele van luxuslakásokkal.

Hogy mikor lesz itt fegyelem?! Most úgy alakulnak a dolgok, mint amikor azt mondta a nagymama, hogy márpedig itt rend lesz, és ágy alá rúgta a macskaszart. Nem hiszem, hogy tíz év múlva véget ér a hét szűk esztendő. Mindegy, boldoguljunk valahogy. Jobb ma egy veréb, és még nem is túlzok…

Serfőző László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!