Magyarország

2007.12.28. 20:04

Tuska ölébe pottyant a nagy suska

<p>Nyíregyháza – A szabolcsi futballkapusokat vonzzák a tévés játékok. Nemrégiben az utóbb Baktalórántházán védett Vitkai Elemér párjával A rettegés foka főnyereményét ütötte meg, ezúttal pedig a Várda SE hálóőre, a Nyíregyházán élő Tuska János és felesége vitte el A Széf tízmillió forintos díját.</p>

– Bea az interneten jelentkezett a játékra, utólag kérdezett meg róla, hogy nem baj-e. Sportoló vagyok, szeretem a játékot, és különben is: ugyan mit tehettem volna – teszi fel a kérdést Tuska János. – A műveltségi vetélkedőn egy másik párral versenyeztünk, utána a feleségemmel kerültünk a döntőbe. A legvégén négy széf közül választhattunk, a tét óriási volt. A három üres trezor azt jelentette volna, hogy üres kézzel távozunk, azonban Bea megérezte a főnyereményt rejtőt. Ma is alig hisszük el, hogy mi történt velünk.

– Rendkívül boldogok vagyunk – mondja a feleség. – Az adás előtt két nappal még az utazásunk is bizonytalan volt, az autónk defektet kapott hét végén, alig találtunk gumist. Kölcsönt kellett kérnünk az úthoz, ám így utólag azt mondom, érdemes volt vállalni a kihívást.

Hálásak vagyunk az RTL Klub stábjának! Párommal egy ruházati boltban ismerkedtünk meg, most pedig már babát várunk. A nyereményből szeretnénk felújítani a lakást, illetve a családtagokkal közösen elmegyünk egy étterembe.

Rengeteget köszönhetünk mindannyiuknak!

- Ladányi Tóth Lajos -

 

Korábban:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!