Magyarország

2007.12.11. 12:51

Szalámi lett Kicsi veszte

<p>Tállya - Egy tállyai férfi a helyi rendőrőrsön telefonon jelezte, hogy műanyag zsákba kötött kutyatetemet talált a falu külterületén, feltehetően agyonverték. <A href="/hirek/im:boon:newspaper-emtippek/cikk/az-allatvedelmi-torveny/cn/boon-news-em_01-20071029-095351"><IMG height="13" src="http://www.boon.hu/bilder/icons/download.png" width="13" border="0" /><B>Állatvédelmi törvény </B></A></p>

Az intézkedő rendőrök megtalálták a megadott helyen a tetemet, majd az adatgyűjtések során eljutottak a kutya gazdájához. Az ötvenegy éves férfi elmondta a rendőröknek, hogy két kutyája volt, a Kicsi és a Kolbász nevűek. Kiderült, hogy a napokban, amikor a férfi kiment az udvarra, elfelejtette bezárni lakása ajtaját, a Kicsi nevű kutyája pedig beosont. Az óvatlan négylábú megette gazdája szalámiját, felborította az egyik fazekat, amiben a tulajdonos ebédje volt. A büntetés nem maradt el, egy bottal addig ütötte a Kicsi fejét a férfi, míg az elpusztult. Az ügyben a Tállyai Rendőrőrs bíróság elé állítás keretében állatkínzás vétsége miatt jár el.

Kapcsolódó cikkek:

 

Serfőző László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!