Magyarország

2007.12.04. 15:57

Ismét megműtötték az állványzatról lezuhant férfi

<p>Dunaújváros - Kedden ismét megműtötték azt a férfit, aki szombaton sérült meg életveszélyesen, amikor egy tízemeletes dunaújvárosi lakóház előtti állványzatról leszakadt a függőkosár és a munkás - társával együtt - hét emeletnyi magasságból lezuhant.</p>

Egyes hírek szerint a balesetet  fémtolvajok okozták, akik ellopták a függőkosár ellensúlyait, de ezt a rendőrség nem erősítette meg. R. Szabó Ágnes, a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta: a baleset okát szakértő vizsgálja, ez még tart.

Csathó Barna, a Fejér Megyei Szent György Kórház sajtóreferense a Független Hírügynökséget úgy tájékoztatta, hogy a 28 éves fiatalemberen több műtétet hajtottak végre. Kedden ismét megoperálták. A közvetlen életveszélyen túl van, stabilizálódott az állapota, de a központi intenzív osztályon ápolják továbbra is.

Szombaton Dunaújvárosban egy tízemeletes lakóház előtti állványzatról szakadt le egy függőkosár. Két munkás zuhant le hét emeletnyi magasságból. Az egyikük meghalt, a másik életveszélyesen  sérült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!