Magyarország

2007.11.16. 15:14

Fókuszban a HR-szakemberek fejlődése

<p>Budapest - Idén immáron negyedszer nyitotta meg kapuit hazánk legnagyobb HR menedzsment szakkiállítása, a <A href="http://www.personalhungary.hu">Personal Hungary</A>. <DIA alt="Personal Hungary HR-szakkiállítás Budapesten 07.11.16." height="630" width="850"><A onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Personal_Hungary_HR_szakki_ll_t_s_Budapeste/index.shtml , SERIE ,850,630)" href="about:blank"><IMG height="13" alt="Personal Hungary HR-szakkiállítás Budapesten 07.11.16." src="http://www.boon.hu/bilder/icons/kamera.png" width="13" border="0" /></A></DIA></p>

November 14-15-én rendezték meg a Syma Sport- és Rendezvényközpontban közép-kelet Európa legnagyobb HR-szakkiállítását. Szerkesztőségünk a  Colling Kft  meghívásából vett részt a rendezvényen. A tavaly 1682 látogatót vonzó rendezvényen ezúttal 71 kiállító , több mint 35 szakmai előadás, számos vitafórum és gyakorlati megoldásokat feldolgozó workshop várta a humáneroforrás szakembereit.

Mit láttak akik elmentek?

A programok tekintetében idén különösen színes palettáról gondoskodtak a szervezők. A szakma neves hazai és külföldi képviselőinek előadásai mellett gyakorlati fórumokon és az úgynevezett Meeting  Pointon találkozhatnak egymással a szakemberek. Itt kötetlen beszélgetések keretében bárki megoszthatja a többiekkel személyes szakmai tapasztalatait vagy kérhet tanácsot kollégáitól. A megvitatásra kerülő témák széles spektrumon mozogtak, a béren kívüli juttatások modernizációs lehetőségeitől kezdve a legfrissebb coaching technikákon át, az outsourcing megoldásokig bezárólag átfogják a humánerőforrás szinte valamennyi területét.

Workshop, gyakorlati fórum és prezentáció

A kisebb cégek számára a szervezők létrehoztak pl. 9 m2-es standokat, de a nagyobb vállalatok bérelhettek egész kis birtokokat is teljes berendezéssel együtt. Találkoztunk 30 perces prezentációt tartó vállalkozásokkal és kisebb csoportokban megtartott workshopokkal is, amelynek során az eloadók - többek

között - a motiváló vezetés, a konfliktus - és ügyfélkezelés és bizonyos speciális

tárgyalástechnikák rejtelmeibe avatták be a résztvevőket.

Az egyik legizgalmasabb lehetőségnek, a már lezárult projektek megbeszélése bizonyult, ahol a résztvevők megoszthatták egymással tapasztalataikat.

Kapcsolódó cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!