Magyarország

2007.11.14. 11:20

Drogosan lövöldözött egy XVI. kerületi panzióban

<p>Golyóálló mellényben, egy parabellummal lövöldözött egy fővárosi panzióban egy férfi. A múlt hét csütörtökön történtekről szerdán tájékoztatott a rendőrség.</p>

A lövöldözésben senki nem sérült meg. A férfi azért adott le lövéseket, mert annyira be volt drogozva, hogy azt hitte, megátmadták.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint múlt hét csütörtökön hajnalban lövöldözéshez hívták ki a rendőröket egy XVI. kerületi panzióba. A rendőrök egy fegyveres férfit találtak az épületben. A férfi golyóálló mellényben, fegyverrel - egy parabellummal - a kezében állt a társalgóban, de engedelmeskedett a rendőröknek, eldobta a pisztolyt és megadta magát. Mint kiderült, azért vett magára golyóálló mellényt, mert annyira be volt drogozva, hogy azt hitte, megtámadták. Ezért kezdett lövöldözni is az üres társalgóban.

A férfi ellen lőfegyverrel, lőszerrel való visszaélés, rongálás és kábítószerrel visszaélés miatt eljárás indult. Kiderült, hogy a Büntetés-végrehajtás is keresi, mert nem vonult be egy korábbi börtönbüntetését letölteni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!