Sport

2016.04.13. 20:09

Kondás: saját magunkat vertük meg

Budapest, Debrecen - A Ferencváros vs. DVSC-TEVA (3-0) Magyar Kupa-elődöntő után a két edző, Thomas Doll és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Budapest, Debrecen - A Ferencváros vs. DVSC-TEVA (3-0) Magyar Kupa-elődöntő után a két edző, Thomas Doll és Kondás Elemér értékelte a látottakat.

Kondás Elemér: - Saját magunkat vertük meg, a piros lap és a büntető megpecsételte a sorsunkat, ilyen hibát nem lehet elkövetni. A második félidő vége felé megpróbáltunk nyomást gyakorolni a Fradira, de Gera második gólja eldöntötte a meccset.

Thomas Doll: - A vezetésünk után a második félidőben volt egy időszak, mikor nehézkesek lettünk, de aztán magunkra találtunk, és megérdemelten nyertük meg a találkozót.


Budapest - A címvédő Ferencváros bejutott a Magyar Kupa fináléjába: a bajnok zöld-fehér csapat az elődöntő szerdai visszavágóján - a gól nélküli első mérkőzést követően - több mint 70 percen keresztül emberelőnyben futballozva, Gera Zoltán duplájával, illetve Nagy Dominik góljával győzte le a vendég Debrecent.


Debrecen - A labdarúgó Magyar Kupa elődöntőjének visszavágóján a DVSC-TEVA a Ferencváros csapatához látogatott szerdán 18.00-tól. Az első mérkőzés 0-0-s döntetlent hozott. Az összecsapásról élőben tudósítottunk portálunkon.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!