Sport

2014.12.09. 15:41

Nem volt kérdéses

Debrecen - A DVSC nyert és ott van a legjobb nyolc között a Ligakupában.

Debrecen - A DVSC nyert és ott van a legjobb nyolc között a Ligakupában.

A múlt heti, 1-1-es dunántúli döntetlent követően az Oláh Gábor utcai stadionban csapott össze a Ligakupa-nyolcaddöntő visszavágóján a DVSC-TEVA és a Sopron. A hazaiaknak akár egy gólnélküli pontosztozkodás is elég lett volna a továbbjutáshoz, de persze mindenki győzelemben reménykedett a Lokinál az NB II-es ellenfél vizitje kapcsán. Főleg úgy, hogy Horváthot már az 5. percben kiállították, miután utolsó emberként buktatta Seydit.

A 23. percig kellett várni az első gólra, ekkor Bódi csavart ravaszan a kapus fölött a hálóba egy szabadrúgást éles szögből. A szünetig egyoldalú futballt láthattunk, de a vendégek megúszták a hazai helyzeteket.

Végképp eldőlt

Alig több mint egy perce tartott a második félidő, amikor végképp eldőlt a továbbjutás kérdése: Seydi egészen közelről mattolta Halasi kapust.

Nem sokkal később a nagy kedvvel vállalkozó Ferenczi lőtt távolról a kapuba, háromra növelve a különbséget.

A folytatásra edzőmeccset öltött a találkozó, folyamatosan a vendégek térfelén zajlott a játék, azonban Bobál kihasználta a védelem lanyhuló figyelmét és szöglet után szépített.

A Loki végül 4-2-es összesítéssel jutott a legjobb nyolc közé.

HBN-TN

A tények

DVSC-TEVA – Soproni VSE 3-1 (1-0)

Oláh Gábor utcai stadion. Vezette: Berke (Bozó, ifj. Varga G.)

DVSC: Verpecz – Ludánszki (Kinyik 70.), Morozov, Mészáros, Vadnai – Bódi, Zsidai (Berdó 64.), Szakály (Dombi 70.), Ferenczi (Sós 62.) - Kulcsár, Seydi (Balogh N. 59.)

SVSE: Halasi – Szabó L. (Maráczi 53.), Baranyai, Bobál, Fazekas G. – Pintér (Jovetic 76.) - Pados, Horváth A., Deme (Kollár 59.) – Horváth P., Pető (Fazekas N. 11.)

Gól: Bódi (23.), Seydi (48.), Ferenczi (61.), Bobál (77.)

Sárga lap: Fazekas G. (64.)

Kiállítva: Horváth A. (5.)


Szóljon hozzá a Facebookon!

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/hu_HU/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, script , facebook-jssdk ));

// ]]>

" data-width="600">


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!