Két autó csattant a Dóczy-Békessy kereszteződésben

Akt.:
Két autó csattant a Dóczy-Békessy kereszteződésben
© Fotó: katasztrófavédelem
Hajdú-Bihar – Főleg műszaki beavatkozásokhoz vonultak a debreceni hivatásos tűzoltók szerdán. Ügyeleti hírek.

Debrecenben, a Civis utcában szerda hajnalban egy ember elesett a lakásában és nem tudott felállni. A helyi tűzoltók károkozás nélkül bejutottak a lakásba és a sérültet a mentőszolgálatnak átadták.

Egy földszintes családi ház ereszalj-deszkájánál a lazult meg a téglasor szerda délelőtt Debrecenben, a Senyei-Oláh István utcában. A debreceni tűzoltók dugólétra segítségével kéziszerszámokkal eltávolították a meglazult téglákat.

Debrecenben, a Dóczy József utca és Békessy Béla utca kereszteződésében két személygépkocsi ütközött össze szerda este.

ka2

Fotó: katasztrófavédelem

A debreceni hivatásos tűzoltók elvégezték az autók feszültségmentesítését. Három ember utazott a két járműben, ebből két embert a mentőszolgálat kórházba szállított.

– Hajdú-Bihar Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság –


Fotó: Matey István
Hajdúdorog - Személyautó és kerékpáros ütközött össze szerda délután a 3502-es számú úton, Hajdúdorog közelében. A balesetben a biciklis olyan súlyos sérülést szenvedett, hogy a helyszínen életét veszítette. A rendőrség teljes útzár mellett végezte a helyszínelést. Fotó: Matey István...

A 4808-as út
Hajdú-Bihar - A férfi ellen közlekedés biztonsága ellen gondatlanságból elkövetett vétség miatt emeltEK vádat a Berettyóújfalui Járásbíróságon. A debreceni férfi 2017. november 22-én a délelőtti órákban esős, kedvezőtlen időjárási viszonyok között haladt személygépkocsival Kismarja felől Nagykere...Lakóhelyem.
HAON.HU


hirdetés