Árokba borult kamion, füstölgő műszerfal…

Árokba borult kamion, füstölgő műszerfal…
© Fotó: Matey István
Hajdú-Bihar – Tevékeny szerda áll a megyénkbeli életmentők mögött.

Árokba borult egy nyerges vontató szerda délelőtt a 4-es főúton Püspökladány közelében, a 184. kilométerszelvénynél. A tűzoltók dugólétrán át kisegítették a kamion vezetőjét az összetört fülkéből, majd áramtalanították a járművet. A műszaki mentés idejére a rendőrség lezárta az utat. A sofőrt a mentőszolgálat kórházba szállította könnyű sérülései miatt.

Fotó: Matey István Fotó: Matey István ©

Tegnap délután egy személyautó műszerfala használat közben füstölni kezdett Debrecenben, az Attila téren. A vezető lehúzódott és a tüzet eloltotta. A lánglovagok egy vízsugárral és kéziszerszámokkal végezték el az utómunkálatokat. Nem sérült meg senki, de jelentős anyagi kár keletkezett.

Egy hatvan négyzetméteres tetőteres családi ház kéménye kapott lángra szerdán késő délután Balmazújvárosban, a Vörösmarty utcában. A riasztott tűzoltók megszüntették a kémény izzását.

A mentőszolgálat az elmúlt 24 órában 161 feladatot látott el. Szükség volt a segítségükre 16 óra körül Hajdúböszörmény és Hajdúdorog között, ahol két személyautós ütközött. Négy főt könnyű sérülésekkel vittek kórházba.

A Hajdú-Bihar megyei rendőrök az elmúlt 24 órában három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül egy súlyos, kettő pedig könnyű sérüléssel végződött. A szolgálatban lévők nyolc személyt fogtak el: öt főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, míg hármat körözés alapján. A rendőrök tizenhét személyt állítottak elő. Biztonsági intézkedés 12 esetben történt.

HBN


Debrecen - Kigyulladt egy autó motortere, amelyből átterjedtek a lángok az utastérre is szerda este Debrecenben, az Attila téren. A tűzeset során személyi sérülés nem történt, ám jelentős anyagi kár keletkezett. Fotó: Matey István Kövesse élőben a debreceni közlekedési helyzetet...

Hajdúszoboszló - Előzés közben, eddig tisztázatlan körülmények között szalagkorlátnak csapódott egy autó Hajdúszoboszlónál a 4-es számú főúton, szerda délelőtt. A balesetben személyi sérülés nem történt, ám jelentős anyagi kár keletkezett. Fotó: Matey István Korábban egy kamion borult árokb...

Kaba, Püspökladány - Lesodródott az úttestről és az út menti árokba borult egy kamion szerda délelőtt a 4-es főút Püspökladány és Kaba közötti szakaszán. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett. Fotó: Matey IstvánLakóhelyem.
HAON.HU

További hírek a HAON - Vízilabda kategóriából


hirdetés