Labdarúgó NB I – A címvédő Debrecen nyert Felcsúton

Akt.:
Felcsút, 2015. február 28. Máté Péter, a Debrecen (b) és Lencse László, a Puskás Akadémia játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának Puskás Akadémia - DVSC-TEVA találkozóján a felcsúti Pancho Arénában 2015. február 28-án.
Felcsút, 2015. február 28. Máté Péter, a Debrecen (b) és Lencse László, a Puskás Akadémia játékosa a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának Puskás Akadémia - DVSC-TEVA találkozóján a felcsúti Pancho Arénában 2015. február 28-án. - © MTI Fotó: Illyés Tibor
Felcsút, 2015. február 28., szombat (MTI) – A vendég DVSC-TEVA 1-0-ra nyert a Puskás Akadémia otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 18. fordulójának szombati játéknapján.

OTP Bank Liga, 18. forduló:

Puskás Akadémia FC – Debreceni VSC 0-1 (0-0)
Felcsút, 1781 néző, v.: Pintér Cs.

gólszerző: Tisza (56.)

sárga lap: Spandler (21.), Fiola (45.), Tamás M. (52.), illetve Kulcsár T. (7.), Tisza (45.), Varga J. (84.)

PFLA:

Danilovic – Szélesi, Kelic, Tamás M., Spandler – Fiola, Kleinheisler, Polonkai (Szakály D. 65.) – Sallai R. (Zsótér 46.), Tischler (Harsányi 81.), Lencse

DVSC:

Novakovic – Lázár P. (Mihelic 38.), Máté, Brkovic, Korhut – Jovanovic, Varga J., Bouadla, Szakály P. – Tisza (Bódi 67.), Kulcsár T. (Balogh N. 83.)

Jó iramban kezdődött a találkozó, a csapatok nem óvatoskodtak. Felváltva forogtak veszélyben a kapuk, aztán a vendégek kerültek mezőnyfölénybe és egy megítélt büntetővel előnyhöz juthattak volna, de Tisza lövését Danilovic kivédte. A szünetig hátralévő időben, főként Lázár Pál agyrázkódással végződő sérülését követően leült kicsit a meccs.

Fordulást követően Tisza gyorsan kijavította első félidei hibáját, és egy szép kiugratást követően magabiztosan lőtt a hazaiak kapujába. A Puskás igyekezett felpörgetni a tempót, ennek eredményeként előbb Lencse hagyott ki egy ziccert, majd Szakály Dénes fejesét fogta meg a gólvonalon Novakovic. A Debrecen a vezetését őrizte, miközben a hazaiak eredménytelenül támadtak.

A végeredmény azt jelenti, hogy a Puskás Akadémia továbbra sem szerzett pontot az NB I-ben a Debrecen ellen.

-MTI-