Kultúra

2019.03.06. 15:32

Gőzerővel dolgoznak

Debrecen - Első születésnapját ünnepli Dánielfy Gergő és az Utazók.

Debrecen - Első születésnapját ünnepli Dánielfy Gergő és az Utazók.

Jelentkezett a Megasztárba, bekerült az X-Faktor élő showjába, és a A Dal című műsor legjobb négy előadója közt volt 2018-ban, sőt megkapta az évad felfedezettjének járó díját is a debreceni énekes. Dánielfy Gergő a sokak által dúdolt, Azt mondtad című zenéje meghódította a rádiókat, és a legnagyobb videómegosztó portálon is milliós nézettsége van. Az elmúlt egy év azonban (nem csak) róla szólt. Tavaly tavasszal A Dal című műsort követően villámsebességgel alapította meg zenekarát, azóta pedig gőzerővel dolgoznak a dalokon és a klipeken egyaránt.

Szelek szárnyán

Április közepén egy budapesti szórakozóhelyen ünneplik egyéves fennállásukat. Gergő a Naplónak arról beszélt: nagy mérföldkő lesz a zenekar életében a koncert. – Fellépéssel ünneplünk; egy 1100 fős helyszínt választottunk az első szülinapunkra, szóval nagy fába vágtuk a fejszénket, de szeretjük a kihívásokat – nevette Gergő. Beszélgetésünk nem is lehetett volna aktuálisabb, ugyanis klipforgatás közepette volt a zenekar. A debreceni énekes elmondta: három napon át a cívisváros különböző helyszínein forgatták a Képed a neten című vadonatúj zenéjük videoklipjét, és vasárnap már láthatják is a végeredményt a rajongók. A zenekar képeket is töltött fel a " target="_blank" rel="noopener">közösségi oldalára a forgatás pillanatiról. – Április 30-ig reményeink szerint két dal lát majd napvilágot. Abból az egyik, amelyiknek a klipjét most készítettük, a közösségi felületek árnyoldalát próbálja megfogalmazni – a dalban természetesen mindezt egy szerelmi szálon keresztül – magyarázta a 21 éves dalnok. A zenekar székhelye jelenleg Székesfehérvár, mert a tagok között több az odavalósi, de idén tervezik, hogy a fővárosba költöznek. Az alternatív-pop zenét játszó „utazós” zenekarral a Campus Fesztiválon biztosan találkozhatunk.

ND


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!