Kultúra

2013.04.01. 14:07

Crazy FM interjú: Belocca

Szombat este egy ("magyar világsztár") kedvenc producer és lemezlovas Belocca volt a Crazy FM vendége a Happyend Mix műsorban Szabinál.

Szombat este egy ("magyar világsztár") kedvenc producer és lemezlovas Belocca volt a Crazy FM vendége a Happyend Mix műsorban Szabinál.

Szabi: Mesélj picit, hogyan telt az év eddig?

Belocca: Örülök, hogy itt lehetek és hogy Miskolcon játszom ismét, talán 3 éve nem voltam már a városban és most nagy lelkesedéssel vártam a mai napot. Persze eddig sem ültem tétlenül, megy a stúdiózás és általában hétvégéken úton vagyok a fellépésekre!

Szabi: Mesélj picit a saját kiadódról a Mainground Music-ról?

Belocca: Zseniális karriert futott be az indulása óta eltelt röpke egy esztendő leforgása alatt. DJ-k és letöltő oldalak toplistáin tarol a tavaly májusban született label. Az igazat megvallva ez az az út, ahol végre úgy igazán önmagamat adhatom, kompromisszumok nélkül. Néha bizonyos korlátok közé voltam szorítva a zenekészítés folyamatában más kiadóknál és azt nem mindig éreztem magaménak..!

Szabi: Mi újság a zenék terén? Emlékszel még mi volt az első megjelenése a kiadódnak?

Belocca: Belocca & Soneec – Chupakamra volt ez első megjelenés, amely dal a Beatport-on is a 11. helyig kúszta fel magát! Ami most talán még nagyon büszkeség és aktuális az a Depends On You is ami a Beatport - Tech House Top10-ben a 6.helyen szerepel!

Szabi: Kik azok a producerek akiknek a munkái kijönnek majd a kiadónál,és érdemesnek találod őket,hogy képviseljék a Mainground Music nevét?

Belocca: Angelo Ferreri, Belocca, Gabriel & Castellon, Lauer & Canard, Valada Asanin, Mike Newman, Jetro, Muzikfabrik, The Deepshakerz, Jozsef Keller, Mad Morello, Dj Hocus. Ők azok akiknek a nevével fogunk majd találkozni gyakran.

Szabi: Milyen külföldi fellépések várnak rád mostanában?

Belocca: Elég hosszú lesz a tavasz,mert leszek Kanadában és Mexicóban is,ahol egy fesztiválon és egy club fellépésen is fogom a lemezeket pakolni. De ezen kívül Oroszország, Németország is tervben van,és emellett folyamatos a bulik lekötése.

Szabi: Köszönöm az interjút Béci!

Belocca: Én köszönöm Szabi és HAJRÁ CRAZY FM!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!