Megújított épületben a szépkorúak Körösszegapátiban

Megújított épületben a szépkorúak Körösszegapátiban
© Fotó: Vmirjáncki József
Körösszegapáti – A megüresedett régi orvosi rendelő és lakás a felújítás után idősek nappali klubja lett.

Az új intézményben lehetőség nyílik arra, hogy az idős emberek szakemberek segítségével mindennapi gondjaikat meg tudják oldani.

dscf0048Fotó: Vmirjáncki József

Az ünnepélyes átadón Tarsoly Attila polgármester elmondta, hogy a falu vezetőinek fontos minden ember élete. Különösen oda kell figyelni az idősekre, az egyedül élőkre. Dr. Vitányi István országgyűlési képviselő örömét fejezte ki, hogy a településen nem olyan régen a felújított óvodaépületet adták át, most pedig az idősek kaptak korszerű épületet. Kiss Imre, a megyei nyugdíjas szövetség nevében kívánt a település idős embereinek kellemes napokat a minden igényt kielégítő épületben. A jókívánságok után dr. Szabóné Kurucz Tímea református lelkész és Veres Imre baptista lelkipásztor áldotta meg az épületet.

dscf0036-1Fotó: Vmirjáncki József

Körbevezette a vendégeket

Kedves színfoltja volt az ünnepségnek, amikor Tarsoly Attila polgármester megajándékozta azokat az óvodásokat és iskolásokat, akik rajzokat készítettek az idősek otthona épületének falára. Az épület átadását jelentő ünnepélyes szalagátvágást követően az idősek otthonában körbevezette a vendégeket Szűcsné Nagy Ildikó intézményvezető, akinek nagy álma teljesült azzal, hogy ilyen korszerű épületben dolgozhatnak munkatársaival.

– Vmirjáncki József –Körösszegapáti.
HAON.HU


hirdetés