Helyi közélet

2008.04.10. 15:07

Ön mit szeret legjobban Debrecenben?

<p>Debrecen - Holnap lesz a város napja, kíváncsiak voltunk mit mondanak a járókelők, miért szeretik a várost, mi az ami miatt különleges számukra a Kálvinista Róma. <dia width="900" height="700" alt="Megkérdeztük: mit szeret Debrecenben? 2008.04.10."><a href="about:blank" onclick="return open_window( /pubs/Bildserie/Megk_rdezt_k__mit_szeret_Debrecenben__2008_/index.shtml , SERIE ,900,700)"><img src="http://apps.haon.hu/bilder/icons/kamera.png" border="0" width="13" height="13" alt="Megkérdeztük: mit szeret Debrecenben? 2008.04.10." /></a></dia>&#160;<A href="http://video.haon.hu/members.haon_szerkesztoseg/Megkerdeztuk-Debrecen.wmv/viewer.html"><IMG height="13" alt="Video" src="http://www.haon.hu/bilder/icons/video.PNG" width="13" border="0" /></A></p>

A környezetet, az embereket. Szeretem az egész város, hiszen itt születtem, és itt élek, ez áll a szívemhez a legközelebb. Nyugodt és mégsem unalmas, így jellemezném.
Oláh Sándor, hallgató

A Kálvin teret, mindent ami itt van. Szeretem a belvárosi szórakozóhelyeket, a kávéházakat, ahol kellemesen elbeszélgethetek a barátaimmal egy kapucsínó mellett.
Klenovszky Kitti, tanuló

A Lokit és a Tankcsapdát szeretem a legjobban, mert meghatározza a debreceni identitást, főleg az én generációmban, de örömmel látom, hogy az idősebbek is szeretik.
Major Imre, üzletvezető

Szeretem, hogy nincs olyan nyüzgés, mint például Budapesten, de mégsem unalmas, mindig jó bulik vannak. Minden itt van amit szeretek: a családom és a barátaim.
Császi Fruzsina, tanuló

Debrecen egy kényelmes város, ahol nincs annyi stressz és rohanás, mint mondjuk a fővárosban. Azt is szeretem benne, hogy nincsenek hegyek, mert így nem fárasztó a séta.
Prim Zoltán, fényképész

  • Debrecenben kérdeztünk a buszállomásról
  • Melyik a kedvenc filmje?
  • Mi a jó a cirkuszban?
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában