Sport

2016.10.15. 20:13

Pontes: "A szünetben mérges voltam néhány játékosomra..."

Debrecen, Paks - A Paksi FC vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Debrecen, Paks - A Paksi FC vs. DVSC (1-1) NB I-es mérkőzés után a két edző, Csertői Aurél és Leonel Pontes értékelte a látottakat.

Leonel Pontes: - Úgy gondolom, reális eredmény született. Ugyanakkor az első félidőben gólokat szerezhettünk volna, és vezethettünk volna 2-1-re 3-1-re. A második félidőben sikerült gólt szereznünk, a cserékkel szerettünk volna újabb gólokat lőni, de sok labdát vesztettünk a középpályán, amiből az ellenfél jól kontrázott.

A szünetben mérges voltam néhány játékosomra az első félidőben mutatott hozzáállásával. Nem csak szórakozni kell, hanem gólt is kell jutni a pályán.

Újságírói kérdésre elmondta még a Loki mestere, hogy Vittek azért jött ide, hogy segítse a csapatot, de még nincs olyan erőnlétben, hogy végigjátssza a mérkőzést. - Hasznos tagja volt a gárdának, elégedett voltam a játékával - tette hozzá a szakvezető.

Csertői Aurél: - Hazai pályán nyerni kell, hogy előrébb tudjunk jutni. A második félidőben az első öt percet kivéve megvoltak a helyzeteink. Adott volt a lehetőség, nem játszottunk rosszul, úgy látszik ez most ennyire volt elég. Az eredmény nem reális, simán kellett volna nyernünk. Pontatlanok voltunk, amikor sikerült az ellenfél mögé kerülni.


Paks - A Paks hazai pályán 1-1-es döntetlent játszott a Debrecennel a labdarúgó OTP Bank Liga 12. fordulójában, szombaton. A tolnaiak ezzel a mezőnyben egyedüliként továbbra is veretlenek saját közönségük előtt, igaz, ez volt az ötödik döntetlenjük.


Debrecen, Paks - A labdarúgó OTP Bank Liga tizenkettedik fordulójában a DVSC a Paksi FC otthonában lépett pályára szombaton 18.00-tól. Az összecsapásról élőben tudósítottunk a Hajdú Online-on.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!