Horoszkóp rovat

2018.07.20. 07:10

Napi horoszkóp – 2018. július 20.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold-Uránusz szembenállásból, sok jó nem születik. Közös elszámolású pénzügyekben a szülők is érintve lehetnek, nem tudnak megegyezni, jobb, ha elhalasztják a témát.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Költözésen töri a fejét. Nehezen megkeresett pénze és a többiéktől hozzá kapott sem elég az ingatlan vásárláshoz, és most hitelben sem reménykedhetnek. A Jupiter hamarosan átlép a következő sorsterületre és akkor már sikerrel járhat a bankoknál.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Remek napra számíthat. Az üzleti életben különösen szerencsés bolygóállások segítik, vállaljon nyugodtan egy kis kockázatot!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nem lesz nyugodt nap a mai, a Hold belefut az Uránusz és a Mars kellemetlen fényszögeibe. Veszekedésre, civakodásra való hajlamát úgy tudja legyőzni, ha kemény fizikai munkát végez, vagy ha a többiek nem gátolják meg abban, hogy terveit önállóan valósítsa meg.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A hetedik sorsterületén ott áll a Mars, ez senkinek nem tetszik, nem lehet haladni vele, folyamatosan újragondolja és visszavonja a javaslatait. Nem kiforrott, nem stabil egyetlen elképzelése sem.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Az ön uralkodó planétája, a Merkúr, az Oroszlán jegyében fényszög nélkül áll. Felruházza önt tipikus „Oroszlános” jellemzőkkel; a Szűz örökös aggódása mérséklődik, az Oroszlán-energiái harmonikusabb, optimistább életszemléletet biztosítanak önnek. Kézművességgel próbálkozhatna, nagy sikere lehetne benne.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Pénzügyekre nézve igen kedvező a helyzet. Erős ösztönzést érez, hogy növelje vagyonát, ha kockáztat, most akkor is nyer. A kényelem nagyon fontos az ön számára, és nem sajnálja a pénzt barátai vendéglátására. Ön nagyvonalú házigazda, ezt gyönyörű meglepetésekkel mutatja ki. Előfordulhat, hogy megvásárolja a szeretetet és a szerelmet.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A Hold az ön otthonának területén nem sok jóval kecsegteti, civakodó kedvében van, ennek a kereszttűznek elszenvedője partnere és szülei. Ön hajlamos az elhamarkodott cselekvésre, a mértékletességet az egész élete területén gyakorolnia kéne. Pénzügyi befektetéseit is alaposan meg kellene gondolnia, vállalhat kockázatot, de mindent ne áldozzon be ennek az egy lehetőségnek.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Az ön derűlátásával, széles látókörével karöltve jár a mostanában felcsipegetett óvatossága, így ön ösztönösen jól cselekszik, ettől magabiztossá válik. Képes konstruktívan tervezni és terveit meg is valósítja, ma jó az ítélőképessége és a dolgokat összefüggésben látja.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Kedvesével ma a pénzügyekben nem értenek egyet. Ön szeretne kevesebbet költeni, viszont amit partnere szeretne megvásárolni, az is a kettejük közös otthonában rejlő munkákat könnyítené meg. Kompromisszumot kell kötni, ami önöknek ma igen nehéz.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Erős tettvágy sarkallja, amit pár napos kimerültség követ. Sok feszültség és agyonhajszoltság jellemző a mindennapjaira, ami fejfájásokhoz vezethet. Halassza el a fontos döntéseket!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Lehet, hogy ma valamilyen ihlet nyomán egy nagyon gyönyörű munka kerül ki az kezei közül. Az otthona berendezésében, csinosítgatásában most nagyon kreatív lehet.


[related-post post_id="3926067"]

[related-post post_id="3926330"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!