Horoszkóp rovat

2018.09.05. 07:19

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 5.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Rák jegyében áll szemben a Szaturnusszal, ez nem igazán engedi a gyors munkát. Legyen különösen koncentrált és alapos. A Vénusz és a Mars kellemetlen fényszögben állnak, szerelmi életére ez vegyes hatással van. Este lazítson, polcolja fel a lábait, olvasson, vagy nézzen meg egy filmet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

A Hold érzékennyé és simulékonnyá teszi önt. Ma különösen szívesen foglalkozik majd másokkal, vigasztaló szavakat talál a problémákra, és még megfelelő megoldásokat is tud keresni a gondjaikra.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr és a Vénusz jó fényszög alatt találkoznak. Most nagyon szoros kapcsolatot alakíthat ki valakivel, és ez az érzés kölcsönösségen fog alapulni. Ma nem túl magas a motivációja, de amibe belefog, azt meg kell próbálnia hiba nélkül elvégezni. Ha kifogyott az érvekből, akkor engedjen inkább.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Jó lehetősége adódik, hogy sokoldalúságát, rátermettségét bebizonyítsa. Ne hagyja, hogy a barátok, rokonok beleszóljanak a dolgába, mert abból semmi jó nem származik.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Nehezen tud előrehaladni azokkal az ügyeivel, amelyekhez mások együttműködése vagy anyagi támogatása is szükséges. Tegyen meg mindent annak érdekében, hogy élete zavartalan legyen. Az este folyamán érzékeny, sérülékeny lesz.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fontos szerep jut önnek egy rendezvényen. Ügyeljen rá, hogy azt mondja, amit gondol, mert szavai félrevezetők lehetnek. Mások esetében is a mondanivalóra ügyeljen, ne a szavakra.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz még a Mérleg jegyében áll, kellemes fényszögben a Merkúrral, most igazán megismerheti önt a világ! A bolygók mindenben támogatják önt, és a legjobbat tudja majd kihozni önmagából. A kedvességét mindenki igyekszik viszonozni valamilyen formában. A szerelmi élete csodálatosan működik.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Váratlanul új perspektívák nyílnak meg ön előtt, amit kár lenne elszalasztania. Több bátorságra, merészségre volna szüksége, hogy a szokatlan dolgokba is belefogjon. Bízzon magában!

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A mai napon a pénzügyek követelik maguknak az elsőbbséget. Munkanapja meghosszabbodik, a túlórázás elkerülhetetlen. Szerelmes hangulatban van, ösztönösen ki tudja fejezni a legmélyebb érzéseit.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Szinte minden idejét lekötik a munkájával kapcsolatos gondjai. Érzelmeire nem sok ideje marad. Szerettei hajlamosak emiatt kisebb botrányokat kirobbantani, ez azonban senkinek sem hiányzik.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Képes új dolgokba kezdeni, nem fél az ismeretlentől, s szinte élvezi, ha új kihívással kell szembenéznie. A megkezdett feladatot mindenképpen fejezze be, mielőtt újba fog. Tegye legjobb tudása szerint dolgát!

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold a Rák jegyében áll, és felruházza önt azzal az erővel, amivel még a legnehezebb feladatokat is el tudja végezni. Az Uránusz helyzete egy lendületes napot ígér, amelyen sok örömben lehet része.


[related-post post_id="3972790"]

[related-post post_id="3972373"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!