Horoszkóp rovat

2018.09.04. 07:19

Napi horoszkóp – 2018. szeptember 4.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg, hogy mit jósolnak Önnek mára a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

A Hold a Rák jegyében lépett, ez jó alkalom arra, hogy elgondolkodjon a jövőjéről. Jegyezzen fel mindent, amit a közeljövőben tenni akar.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Zaklatott reggelre számíthat, de a folytatás sem lesz sokkal jobb... Igyekezzen csendben meghúzódni, és tudomásul venni, hogy jobb, ha nem húz ujjat a sorssal. Lehet, hogy nem minden sikerül majd első próbálkozásra. Fontos, hogy ne menjen bele kockázatos üzletekbe, és ne kapkodja el a döntéseit. Kerülje az izgalmakat!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Belső egyensúlyát bizony kemény próbára teszik a körülmények. A hallgatással sok bonyodalomnak veheti elejét, mint ahogyan a takarékoskodással is. A sok beszéd és a túlköltekezés jelenti ma a legnagyobb veszélyt. Védekezzen ellenük!

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygóállás kedvez az ügyek intézésének. Könnyen szót ért az emberekkel. Ha van némi tartalék pénze, most érdemes befektetnie. Ha volán mögé ül, legyen nagyon türelmes!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A mai napon energikus, bármilyen feladatot játszi könnyedséggel megold. Sikerre vágyik, meg akarja szilárdítani az anyagi helyzetét, és most azt vizsgálja, milyen úton juthat el e céljához.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Ez a nap nagyon kimerítő lesz az ön számára. Egy feladat, amit el akart kezdeni, meghiúsulhat. A magánélete kedvezőbben alakul: régi vitás kérdések oldódnak meg ma ön és egy rokona között. Mindenkinek lehetnek rögeszméi, ezért sokkal jobb, ha a kapcsolatuk előnyös oldalait nézi.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Egy munka hamarosan a múlté, mert mostanában már semmi hasznot nem hozott, és örömet sem okozott önnek. Új ajánlatot kapott, ami közelebb áll az érdeklődéséhez. A mai nap kiválóan alkalmas arra is, hogy kigondolja, hogyan intézhetné a leghatékonyabban pénzügyeit. Szerelmével meghitt, boldog perceket töltenek együtt, és legrejtettebb érzéseiket is készek feltárni egymásnak.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Munkahelyi vagy tanulmányi sikerekre számíthat. Könnyen eléri célját, ami annak köszönhető, hogy ön felkészült és keményen dolgozik. Szerencsecsillaga vigyázza lépéseit.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nem igazán kiemelkedő a mai nap, de biztató kilátások nyílhatnak. Szerencsére az ösztönei kiválóan működnek, és a legnehezebb helyzetből is kiegyensúlyozottan tud kilépni.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Nyomasztják az elintézésre váró apró ügyek, pedig nem is lesz olyan nehéz megoldani azokat, mint gondolná. Gondolkozzon logikusan, rendszerezze dolgait, és mindent elvégez. Az estét már felszabadultan tölti partnerével.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Nagyon fogja élvezni mások társaságát és vidámságával magához vonzza az embereket. Egy kedvező pénzügyi tranzakcióra számíthat! Nagyszerű alkalom adódik arra, hogy tisztázza a párkapcsolati problémáit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ha valami véget ér, törődjön bele, ne kapaszkodjon a múltba. Nagyon lassan teljesül egy régi kívánsága? Igyekezzen jobban, küzdjön érte keményebben! Anyagi kérdéseken gondolkodik, próbálja rendezni a különböző ügyeit. Egyik barátja hasznos tanácsokat ad azzal kapcsolatban, miként gazdálkodjon a pénzével.


[related-post post_id="3971703"]

[related-post post_id="3971261"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!