Horoszkóp rovat

2018.07.30. 07:16

Napi horoszkóp – 2018. július 30.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Önre munkahelyén ma komoly felelősség hárul, ezt nagyon jól viseli, sőt nagyratörő terveket és célokat dédelget, amiket meg is valósít. Ön erős akaratú, eltökélt és kitartó. Minél nagyobb a kihívás, annál jobban fejlődik a belső erő, az elszántság és a céltudatosság.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ön ma nagyon népszerű szerettei körében, mert ítélkezés helyett inkább az együttérzést választja. Minden kedves, előzékeny, megbocsátó és szeretetteljes cselekedete hatással van ma mindenkire.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A hátráló Merkúr miatt ön zavarodottnak és ingerültnek érezheti önmagát. Kerülje a fontos döntéseket, és lehetőség szerint pihenjen minél többet.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Alkalmas pillanat, hogy megbeszélje, tisztázza kapcsolatait szeretteivel. Fontos, hogy valóban értsék meg egymás álláspontját és elképzeléseit. Ha valamilyen téren nem értettek egyet, tanúsítson kompromisszumkészséget és akkor minden rendben lesz. Az egyedüli tragédia az, ha csak öregebb lesz és nem bölcsebb.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ön bármire is vállalkozik a mai napon, abban kimagasló sikere lesz, ez egész egyszerűen annak a következménye, hogy a lehető legjobb abban, amit csinál. Ma megmutathatja az önben lévő bátorságot és állhatatosságot, ami nagyon megnöveli az önbecsülését és az önbizalmát.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A hátráló Merkúr miatt, ami az ön uralkodó planétája, ne hozzon fontos döntéseket és ne kötelezze el magát sem írásban, sem másként, annak alapján, amit ma esetleg helyesnek talál. A mai nap nem a világos, logikus gondolkodás ideje, várjon még egy kicsit, ne hagyja magát félrevezetni vagy kijátszani.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A Vénusz hatására ön képes lesz ma közvetlen módon viselkedni, anélkül, hogy bántó lenne, a legtöbben értékelni fogják az őszinteségét. Egy ilyenkor kezdődő szerelem vagy kapcsolat tartósnak ígérkezik, de legalábbis barátságban ér majd véget.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Kedvező nap a mai műtárgyakkal, luxuscikkekkel kapcsolatos üzleti vállalkozás megkezdéséhez, általában véve minden társuláshoz. Kreativitása ma felerősödik és elmélyül, amit most kezd el csinálni, az jó ideig hatással lesz majd az életére. Megkaphat ma minden elismerést, amire vágyik.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ön ma mások iránt nem érzéketlen, sőt mások esendőségét természetesnek tartja, nyílt magatartásával könnyen tud megnyerni magának másokat. Alkalmas az időpont a tisztázó beszélgetésekhez is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Önt ma olyan események juttatják posztjához, amelyeket nem önmaga irányított, de pozícióját végül is hírnevének köszönheti. Ön gyakorlatias, fegyelmezett és gondos munkára törekszik. Nem szenved az óvatosság, de a becsvágy hiányától sem, ennek nyomán a legkívánatosabb úton-módon érheti el a csúcsot.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Hold az második sorsterületén halad át egy kellemes fényszöget alkotva a Szaturnusszal, foglalkozzon most a nehéz, megerőltető munkákkal, alaposságának révén hamar a végére járhat a dolgoknak. Ma képes elfogulatlanul kezelni és szemlélni önmagát és pénzügyi dolgait.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A Hold ma a Neptunusszal az ön jegyében együttállásban található, ezért gondolatai összezavarodhatnak, ami megnehezítheti a kommunikációját. Könnyen félremagyarázások, félreértések csapdájába eshet. Érzelmeire van ráhangolva, de nem tudja jól kifejezni őket.


[related-post post_id="3930592"]

[related-post post_id="3930533"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!