Horoszkóp rovat

2018.06.01. 10:44

Napi horoszkóp – 2018. június 1.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Becsvágya hatalmas és nagyon sokra viheti a mai nap folyamán, ha nem feledkezik meg a többiek igényeiről sem. Most annak van itt az ideje, hogy működjön együtt másokkal és hatalmas ambícióját, becsvágyát csak úgy tudja hasznosítani, ha másokkal vállvetve egy csoportban dolgozik, különben személyes konfliktusba keveredhet.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Annyi fizikai erőnlét buzog most önben, hogy képtelen a semmittevésre, szellemi éberségének köszönhetően könnyen megérti és felfogja a dolgokat. Ha nem tudja lekötni az agyát, akkor keressen magának valami megerőltető fizikai elfoglaltságot. Nagyszerű alkalom, hogy elmenjen kirándulni, töltse idejét mások társaságában.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Elméje olyan éber, hogy most véletlenül sem tudná pihenésre fogni magát. Szellemi tevékenységeiben sok sikerre számíthat, mert hatékonyan tud kommunikálni. Ha üzleti tárgyalásra menne, ma bármit el tud adni, mert nagyon jó a rábeszélő képessége is.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Nagyon kellemes hangulatban van ma. Szórakozásra vagy a vendégeskedésre való a mai nap, hiszen barátkozó és szeretetteljes kedvében van. Ragyogó alkalom, hogy a rengeteg szeretetet és figyelmet ne tartsa meg magában, hanem ossza meg másokkal is.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Ma szüksége lesz együttműködésre a partnereivel, tudatosan tárja fel a nehézségeket, és mások igényeinek a kielégítése legyen a cél. A többiek hálásak lesznek önnek ezért!

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Uralkodó planétája a Merkúr, önt ma rengeteg szellemi energiával látja el, kedvező időszak mindenféle utazásra, tudása bővítésére. Magabiztossága és pozitív hozzáállása lehetőséget ad arra, hogy remek üzleti tárgyalásokat folytasson, ma gyümölcsöző módon együtt tud működni másokkal. Izgalmas beszélgetésben lehet része egy önnél fiatalabb személlyel.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Uralkodó planétájának köszönhetően ön ma mindennemű kapcsolatában támogató, nem pedig az előnyökért vagy a dominanciáért versenyez, ezt automatikusan siker követi. Minden mostanában kezdődő kapcsolat a legjobb énjét hívja elő és igen hasznosnak bizonyulhat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Hatalmas önbizalom jellemezheti a mai nap folyamán, mivel képes a nehézségek után talpra állni és tanulni a tapasztalataiból. Ezzel automatikusan korrigálja önmagát és mindezt ön felismeri, boldogsággal tölti el az a tudat, hogy a mai nap sikere, az eddigi fejlődése következménye.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma szívesen vállal önkéntes munkát, hiszen ön pontosan tudja, hogy azt adja másoknak, amit ön kapni szeretne. Ön nagyon jószívű és megtiszteltetésnek érzi, hogy másokon segíthet.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A mai napi cselekedeteit és döntéseit a jó szándék motiválja, ez pedig egészséges önbecsüléshez vezeti, ami nem függ mások véleményétől. A Mars a második sorsterületén az önállóságra biztatja.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ön ma nem tétovázik és rögtön a tárgyra tér, mindenáron véghezviszi, amit tervez. Legyen kicsit tekintettel másokra is, nem kell minden apróságon vitázni. Észrevétlenül is megbánthat másokat, pedig nincs ellenséges hangulatban, csak egyszerűen nincs kedve alkudozni.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ön egy igazi jótét lélek, saját akaratát véletlenül sem szeretné senkire ráerőltetni. A mai napon boldognak és bizakodónak érzi magát, minden olyan kikapcsolódás a hasznára válhat, ami látóköre kiszélesítésével jár.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!