Horoszkóp rovat

2018.05.31. 07:16

Napi horoszkóp – 2018. május 31.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza - Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma a Hold belépett az ön tizedik sorsterületére és onnét egy kellemes fényszöggel támogatja az ön második sorsterületén álló Uránuszt: mindkét terület a munkával és a pénzzel kapcsolatos. Kedve támadhat új célkitűzések és új irányvonalak keresztülvitelére, megpróbálja a többieket is rábeszélni erre. Mindazonáltal váratlan meglepetések boríthatják fel a mára betervezett programjait.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Itt az ideje, hogy hangot adjon szerelmi vonzalmának, valószínűleg ezekről már tud az illető, de mindenki örül, ha ezeket többször hallja. Vidám és barátkozó kedvében van ma, ragyogó alkalom, hogy észrevegye és értékelje mindazt a sok szeretetet, amivel ma körül veszik önt.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

A Merkúr, az ön uralkodó planétája egy ragyogó fényszöget alkot a Marssal: bármilyen félelmetesnek tűnő problémát most semmi perc alatt meg tud oldani. Önbizalma és fizikai ereje az egekbe szökik, és ezt érezteti az egész világgal... Tárgyalásain is sikerre számíthat.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Az ön felett őrködő Hold most belépett a hetedik sorsterületére, emiatt ön másfajta emberekre, szokatlan élményekre vágyik. Változásokat hajthat végre otthoni életében, ezzel lehet, hogy meglepi családtagjait.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Az energiaszintje magas, és rengeteg munkát tud elvégezni. Jól tud együttműködni másokkal közösségi szinten, és lehetősége van arra is, hogy valamilyen vezetői szerephez jusson. A fizikai erőkifejtés minden szinten előnyösen hat ma a közérzetére.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

A kedvező bolygóállások miatt alkalmas a mai nap arra, hogy új üzleti vállalkozásba kezdjen. Remekül kommunikál, könnyedén szót ért mindenkivel, még a riválisaival is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Az ön uralkodó bolygója a Vénusz, még mindig trigont alkot két segítőjével, Jupiterrel és Neptunusszal, ez különösen kedvezően hat pénzügyi, befektetési tranzakcióira. Ha akad valamilyen peres eljárása, azzal kapcsolatban is kedvező elbírálásra számíthat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Szakmai sikerekben lehet ma része, fizikailag és szellemileg is jó karban van, szervezete ellenállóbb kisebb fertőzésekkel szemben. Optimista és nagyon magabiztosnak is érzi magát, arra ügyeljen ez idő alatt, hogy másokkal szemben nehogy fölényesnek mutatkozzék. Új, érdekes emberekkel ismerkedhet meg a mai napon, fejlessze toleranciáját, sokfélék vagyunk...

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

A Hold belépett az ön második sorsterületére és egy ragyogó fényszöget alkot az Uránusszal, különböző ötletei támadhatnak, hogyan tegyen szert gyorsan, nagyobb haszonra befektetett pénzével. Óvatos legyen ezzel a szikrázó planétával, mert az Uránusz a nagy meglepetések bolygója is.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

A Hold ma az ön jegyébe lépett, ez az állás önt józan céltudatosságra, rendíthetetlen eltökéltségre készteti, ezek egyébként sem állnak távol öntől, de ma képes olyan magatartást felvenni, hogy a másikba pillanatok alatt belefagy a szó... Ma nagyon zárkózott és nincs barátkozó kedvében.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A Mars ma az ön jegyében tartózkodik, ez önt fáradhatatlanná teszi, alig végzett még az egyik terve kivitelezésével, máris kezdi a következőt és azonnal érezteti ellenszenvét azzal, aki ebben megakadályozná önt. Ma rendkívül ötletgazdag és semmilyen megalkuvásra nem hajlandó, mert kimagasló eredményre törekszik.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma csak a családi ügyekkel szeretne foglalkozni, gondolatai, figyelme csak a magánéletére irányul, belső kényszere van, hogy érezze, tartozik valahová. Azt is azonnal érzi, hogy a másik embernek mire van szüksége.


[related-post post_id="3876150"]

[related-post post_id="3873322"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!