Horoszkóp rovat

2018.05.10. 07:15

Napi horoszkóp – 2018. május 10.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Ma valami miatt túlzottan labilis, vigyázzon az alkoholfogyasztással! Ez szellemi, mentális értelemben is igaz, életét nagy váltások tarkítják, hitbéli fel-és „félreismerések”…

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ma egy kicsit túlméretezte vágyait, ami a pénzt illeti… Amikor a csalóka varázs ígérete szertefoszlik és előtűnik a valóság, akkor következik be a veszteség érzése. Lehet ma ajánlottak egy állást önnek, ám vigyázzon, csalódást jeleznek a csillagok!

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma nagyon ingerlékeny, a legkisebb dolgokon is képes magát feldühíteni, pillanatok alatt kijön a sodrából. Vezessen nagyon óvatosan, fennáll a balesetveszély. A karok és lábak azok, amire különösen oda kell figyelni, mert könnyen megvághatja vagy megégetheti magát.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Régóta nem volt szabadságon, most különösen vágyik egy ismeretlen hely feltérképezésére, elutazhat valahová, egy ismeretlen helyre - legalábbis ez a szíve vágya és most ezt tervezgetheti. Metafizikai érdeklődése nagy, de ne térjen le az útjáról.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Pénzügyeiben zavarok támadhatnak a mai nap folyamán, sőt megtévesztések áldozata lehet. Nem alkalmas az idő, hogy kölcsönért folyamodjon még a legjobb barátaihoz sem, mert ez tönkre teheti a különösen jó kapcsolatot is - ez önnek olyan méltatlan lenne.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Fokozott szellemi aktivitása miatt ideges tünetei lehetnek, végezzen lazító gyakorlatokat. Legyen különösen óvatos vezetés közben, gyors észjárása, heveskedő hajlama balesetet okozhat. Ha idegrendszere nem bírja agyműködése fokozott tempóját, idegi zavarok keletkezhetnek, próbáljon meg kicsit lazítani.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Társkapcsolatában folyamatos a vitatkozás, valójában semmiben nem értenek egyet, mert nem is akarnak, civakodnak csak a vita kedvéért. Minden hirtelen, váratlan, heves mozdulat, rossz helyzetfelismerés veszélyesnek bizonyulhat. Kerülje az elhamarkodott döntéseket, részletekkel ne foglalkozzon.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Ma totálisan beleszerethet egy idegenbe, olyan érzelmek kerítik hatalmába, amiknek nem tud ellenállni. Kár belemenni, a nap elmúltával úgy tűnhet, csak az illúzió kedvéért lett szerelmes, és az ismeretlennek már csak a hűlt helyét találja…

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Ma otthonában vízvezeték szerelés lehet esedékes, lehet a szomszédtól ázik, mindenesetre a helyzetet meg kell oldani. Ráadásul egyik rokona most kórházba kerülhet, aki később gondozásra szorulhat, ezt önnek kell megszerveznie, ami nem kis feladat. Ez egy zavarba ejtő időszak, ami az ön belső változásainak a tükre.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Ön nem szokott mellébeszélni, a mai nap azonban még ezt is kipréselheti önből. A gondolatai annyira homályosak, hogy ez könnyen ad félreértésre okot barátai körében, ezt később alig tudja kimagyarázni. Gondosan figyeljen oda, hogy mindent a legérthetőbben fejezzen ki, ezzel útját állja a későbbi esetleges zavaroknak.

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Ez az idő nem alkalmas szerencsejátékokra vagy kockázatos vállalkozások beindítására. Ne engedje belerángatni magát pénzcsináló akciókba, mert könnyen palira vehetik a mai napon. Próbáljon meg tárgyilagos szemléletmódot kialakítani, bármilyen nehezére is esik ez jelen helyzetben.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

A mai tranzit ösztönzőleg hat a művészetekre és mindenféle ihletettségére. Pénzügyi spekulációs ügyekre nem alkalmas a mai nap, mert némi zavarodottság is keletkezik ma önben.


[related-post post_id="3855457"]

[related-post post_id="3854743"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!