Horoszkóp rovat

2018.04.18. 07:14

Napi horoszkóp – 2018. április 18.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Tekintse meg nálunk, hogy mit jósolnak a csillagok! Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára.

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Felüdülésre, szórakozásra vágyik, amit meg is tehet, hiszen rengeteg barátjának épp most van születésnapja. Mulatozó kedvében van, és erre ma egy kicsit sokat költhet - pláne este. Itt az alkalom, hogy jól érezze magát. Lehetőleg azért a munkáját se hanyagolja el, lemaradását főnöke nem nézné jó szemmel.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Délelőtt még nem nagyon van kedve dolgozni, leginkább csak lustálkodna, de délután kaphat egy csodálatos pénzügyi ajánlatot, egy kedves ismerősének köszönhetően. Ha lehet, kezelje titkosan a dolgot! A lehetőség nagyszerű és hosszú távra szól.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Ma remek gondolatai támadhatnak a hívatását illetően, vonatkozhat ez bármire esetleg világnézeti kérdésekre vagy magasröptű eszmecserékre. Lényeg ma nagyon beszédes kedvében van és meg is lesz a lehetősége, hogy hangot adjon véleményének. A tárgyilagosság viszont mindig a barátunk.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

Igen, még mindig teljesen odavan új szerelméért… Ne féljen annyira, és hessegesse el rossz gondolatait, a vonzódás kölcsönös! Ha lehet, beszéljen erről barátaival, hogy megnyugodjon. Ma rengeteg segítséget kap a Vénusz, Mars és Jupiter kiváló helyzetétől.

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

Rengeteg energiát fektet ma egy új projekt elindításába, ami könnyűszerrel sikerül, mert az univerzum segíti megvalósítani terveit, ötleteit. Jobb, ha egyedül dolgozik, vagy alkalmazottainak adja ki a munkát, lehetőleg ne mára beszéljen meg találkozót feletteseivel vagy tanáraival.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Üzleti tárgyalásai ma kudarcba fulladhatnak, mert túlságosan rámenősen akar meggyőzni másokat saját igazáról. Szellemi képességei kiválóak ma is, de főnökei nem tolerálják ezt a csípős stílust, helyezze véleményét szigorúan szakmai alapokra. Szerelmi élete nagyon aktív.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

A mai napon még mindig a párkapcsolatával van elfoglalva, nem alkalmas az idő most a problémák elsimítására, mert könnyen olyanokat mondhatnak egymásnak, amit később megbánhatnak. Nyisson új emberek irányába, ne a megszokott társaságával vegye körbe magát. Keressen valami újdonságot - ez lehet a művészet területéről is, csupán az érdekesség kedvéért.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

Érzelmesebb hangulatban van ma, mint általában. Tárgyilagosság szempontjából azonban nem áll ma a helyzet magaslatán, ezért nem ez a legalkalmasabb pillanat, hogy átbeszéljen fontos kérdéseket. Ráadásul a hangulata percről-percre változik... Nézetei most kiigazításra szorulnak.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Társas kapcsolatai ma különös érzelmi színezetet kapnak. Vegye észre magán, ha megsértődött, partnere nem akarta önt megbántani, csak talán egy kicsit több törődést várna. A pénzköltési szokásaik is egészen eltérőek lehetnek, de ne most beszéljék ezt meg.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Otthonában heves összetűzések várhatók, valószínűleg azon vitatkoznak, mit dobjanak ki, ön mindent szeretne megtartani, párja pedig néhány új bútordarabra vágyik. Este a hálószobában könnyen kibékülnek, mutassa meg a szenvedélyes oldalát!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

Még mindig szorong valami belső lelki probléma miatt, próbáljon meg felülkerekedni ezen a negatív gondolkodáson. Elvonhatná a figyelmét valami komoly szellemi munka például... Ha intenzíven foglalkozik a testvéreivel, a tágabb rokonságával, máris jobban érezhetné magát lelkileg.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Ma figyelme az anyagiak felé fordul, jól gondolja meg, kinek próbál segíteni, mert esélyes, hogy nem látja többé a kölcsönadott pénzt, még a családtagjaitól sem. Inkább tanítsa meg őket halászni, mint hogy halat adjon nekik... Hosszú távon ez nekik is nagyobb segítség.


[related-post post_id="3831807"]

[related-post post_id="3828753"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!