Horoszkóp rovat

2018.03.22. 07:59

Napi horoszkóp – 2018. március 22.

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a csillagok!

Debrecen, Miskolc, Nyíregyháza – Napi horoszkóp a 12 csillagjegy számára. Tekintse meg nálunk, mit jósolnak a csillagok!

Kos (03. 21. – 04. 20.)

Szerelmi kapcsolatában őszinte, ám kellemetlen beszélgetésre kerül sor. Pénzügyekben a megfelelő döntést hozza, mert most minden részletkérdésnek alaposan utána jár.

Bika (04. 21. – 05. 20.)

Ne engedje, hogy bárki is elbizonytalanítsa, ha nem minden a terv szerint halad - szerencsére ez nem tart sokáig. Most már nyugodtan hagyatkozhat az ösztöneire. Este nagyon kellemesen fogja érezni magát.

Ikrek (05. 21. – 06. 21.)

Minden bolygó a segítségére lesz abban, hogy tisztázza a hetek óta mérgesedő helyzetet a főnökével. Szerencsére hamar sikerül visszazökkennie a rendes kerékvágásba. Egy találkozás során váratlan segítséget kaphat a problémái megoldásához.

Rák (06. 22. – 07. 22.)

A bolygók meggondolatlan lépésre serkenthetik. Különösen a hosszú távú szerződésekkel legyen körültekintő. Férje/felesége féltékeny hangulatban lesz ma, ezért lehetőleg ne öntsön olajat a tűzre!

Oroszlán (07. 23. – 08. 22.)

A párja félreérthet egy helyzetet. Sértődés helyett inkább mondja el neki az igazságot. Új és érdekes kihívások elé néz a munkájában, néhány sikertelen újítási szándék után végre az ön véleményére is kíváncsiak a főnökei.

Szűz (08. 23. – 09. 22.)

Érzelmi téren végre kiegyensúlyozott nap elébe néz, energiáit jól tudja hasznosítani. A mai nap alkalmas az üzleti tárgyalások lebonyolításához és a bankügyek intézéséhez is.

Mérleg (09. 23. – 10. 22.)

Legyen óvatos az anyagiakkal kapcsolatban! Mivel ön most nem nevezhető pénzügyi zseninek, tartózkodjon a nagyobb beszerzésektől. Ma egy beszélgetés alaposan leterheli, kényes témák kerülnek szóba. Sok energiájába kerül, hogy tapintatosan fogalmazzon, és ne sértse meg a másikat.

Skorpió (10. 23. – 11. 22.)

A csillagok kedveznek önnek. Nem csoda, ha most mindent könnyedén el tud végezni, pillanatok alatt eleget tesz kötelességeinek, és még bőven marad ideje arra, hogy jókedvét másokkal is megossza.

Nyilas (11. 23. – 12. 21.)

Nehezen tudja rávenni magát arra, hogy anyagi gondokkal foglalkozzon. Pedig most fontos lenne, hogy áttekintse a pénzügyeit! A kapcsolatok, különösen a családi és a szerelmi kapcsolatok ma különösen jelentőségteljesek az ön számára, valaki nagy örömet szerez önnek a kedvességével.

Bak (12. 22. – 01. 20.)

Mindennel szélsebesen halad előre, így még sok ideje marad a szórakozásra. A társaság kedvence és középpontja lehet ma. Ragyogó kedvében van, és ez a kisugárzásán is érezhető. Ma mindenkit le tud venni a lábáról, ha ön egyedülálló, akkor menjen szórakozni és ismerkedni!

Vízöntő (01. 21. – 02. 18.)

A munkájában az új feladatokat tegye a sor végére, és inkább foglalkozzon a megszokott tevékenységeivel. Este váratlan hírt kaphat egy barátjától, amim felülírja az eddigi terveit.

Halak (02. 19. – 03. 20.)

Boldog lesz, a bolygóállások megajándékozzák azzal a csodálatos érzéssel, hogy minden rendben van. Ne essen azonban mindjárt túlzásba, fogja vissza magát, ne vállalkozzon ma nehéz munkákra.


[related-post post_id="3803021"]

[related-post post_id="3797290"]

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!