Tenisz

2024.04.15. 11:27

Marozsán Fábián a 39. a világranglistán

A Hajdúszoboszló SE játékosa csupán 2 helyet esett vissza, és továbbra is a legjobb magyarként tartják számon.

Haon.hu

Barcelonában kiemeltként a 32 között kezd majd

Forrás:  MW-archív

A 24 éves magyar játékos a múlt héten nem versenyezett, s az egy héttel ezelőtti pozíciójához képest két helyet visszacsúszott. Marozsán a héten a barcelonai salakpályás viadalon szerepel, 17. kiemeltként a második fordulóban, a 32 között kezd majd – írta meg az MTI

Fucsovics Márton is rontott, öt helyet visszacsúszva most a 82., a spliti tornán döntős Piros Zsombor pedig - aki tavaly megnyerte a horvátországi tornát - nyolc helyet rontva a 122.  

Az ATP-rangsort továbbra is a 24-szeres Grand Slam-győztes szerb Novak Djokovic vezeti az olasz Jannik Sinner és a spanyol Carlos Alcaraz előtt. A nőknél változatlanul Bondár Anna a legelőkelőbb helyen álló magyar, ő hat helyet javítva a 108., Gálfi Dalma a 135., Udvardy Panna a 150., míg Babos Tímea a 180. Az élen változatlanul a lengyel Iga Swiatek áll a fehérorosz Arina Szabalenka és az amerikai Coco Gauff előtt - a WTA honlapja alapján.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában