Futsal

2024.03.01. 07:30

Micsoda meglepetés! – sorozatban másodjára kapott ki az MVFC

A berettyóújfalui gárda a végén hiába szépített a Kecskemét ellen, de a háromgólos hátrányt már nem tudta ledolgozni.

Tóth Huba Elemér

A Kecskemét bravúrgyőzelmet aratott Barattyóújfaluban

Forrás: scoregoal.com-archív

Az MVFC Berettyóújfalu együttese múlt héten 4–1 kikapott a címvédő Haladás otthonában, így csütörtökön este hazai környezetben a Kecskemét ellen a javításra törekedett.

A vendégek sáfárkodtak jobban helyzeteikkel

Az NB I. felsőházának 2. fordulójában rendezett mérkőzést a hajdúságiak kezdték aktívabban, Nagy Imre a 2. percben az oldalhálót találta el. A házigazdák ugyan a folytatásban is több helyzetet dolgoztak ki, ám a vezetést a 14. percben Sustyák Máté révén mégis a Kecskemét szerezte meg. A szünetig a játék képe kiegyenlített volt, az állás már nem is változott, így 0–1-nél fordultak a felek.

A hazaiak találata túl későn jött...

A Berettyóújfalu a második félidőben is hajtott az egyenlítésért, de a vendégek Kajtár Mátyás góljával megduplázták előnyüket. Sőt, mivel Bencsik Roland is betalált, tíz perc múlva már 0–3 volt az eredmény. Az idő vészesen fogyott, Nagy Dániel még szépített, de az MVFC az utolsó öt percben nem tudott közelebb férkőzni riválisához. 

Trencsényi János együttese tehát sorozatban a második bajnokiján maradt pont nélkül, a piros-fehérekkel legutóbb ilyen 2022 decemberében fordult elő.

Rábl Jánosék jelenleg a 4. pozíciót foglalják el a tabellán, következőnek hétfőn 18 óra 30 perctől a Veszprém otthonában lábalhatnak ki a kisebb hullámvölgyből.

Férfi futsal NB I., felsőház

1. Haladás 2 1 1 0 8-5 11 pont

2. Kecskemét 2 2 0 0 8-5 9 pont

3. Nyíregyháza 2 1 1 0 6-5 6 pont

4. MVFC Berettyóújfalu 2 0 0 2 2-7 5 pont

5. DEAC 2 1 0 1 6-6 4 pont

6. Veszprém 2 0 0 2 2-4 4 pont

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában