Labdarúgás

2024.02.19. 13:30

Debrecenben játszik a magyar válogatott!

Marco Rossi csapata Izraelt fogadja majd a tervek szerint a Nagyerdei Stadionban.

Haon.hu

Forrás: Nemzeti Sport-archív

Az Izraeli Labdarúgó-szövetség a hivatalos Facebook-oldalán bejelentette, hogy június 8-án Izrael a magyar válogatottal játszik felkészülési mérkőzést – jelent meg a Nemzeti Sporton. A bejegyzés budapesti meccset említ, ám a hírek szerint az MLSZ Debrecenben tervezi a lebonyolítást.
A Magyar Labdarúgó-szövetség azóta megerősítette a szándékot a cívisvárosi rendezésről. A Csakfoci úgy tudja, hogy azért kellett más válogatott után nézni, mert a máltaiak ragaszkodtak hozzá, hogy Ausztriában legyen a Magyarország–Málta mérkőzés, de mi hazai pályán, Debrecenben akartuk fogadni őket. A mieink ugyanis a korábbi tervekkel ellentétben, Ausztria helyett Telkiben készülnek majd az Eb-re, a Puskás Aréna leterheltsége miatt pedig júniusban nem lehet majd futballmérkőzést rendezni a létesítményben.
Mint ismert, Izrael a háborús helyzete miatt több mérkőzését is hazánkban játszotta az elmúlt időszakban. Tavaly novemberben a válogatott Svájc és Románia elleni Eb-selejtezőit is Magyarországon rendezték, március 21-én pedig az Izland elleni pótselejtezőjét szintén nálunk, az újpesti Szusza Ferenc Stadionban vívja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában