DVSC

2024.02.11. 12:44

Rossz hír érkezett Hámori Konszuéláról, nagyon sok időt kell kihagynia

Keresztszalag-szakadást szenvedett a Győr elleni győztes mérkőzésen.

Haon.hu

A megsérült Hámori Konszuélát Planéta Szimonetta hozta le ölben a pályáról

Forrás: Molnár Péter

Hosszú kihagyás vár a DVSC Schaeffler játékosára, Hámori Konszuélára, mivel a jobb térdében elszakadt az elülső keresztszalag a Győr elleni, szombati Bajnokok Ligája-mérkőzésen; erről a klubhonlap adott ki közleményt vasárnap.

Mint írták, a második félidő közepén egy szabálytalanság után maradt Koni a földön, s már akkor látszott, hogy nagy a baj. A sérült játékost csapattársa, Planéta Szimonetta ölben hozta le a pályáról, majd az elsődleges diagnózis keresztszalagszakadás volt.

Ezt a vasárnap délelőtt elvégzett MR-vizsgálat is megerősítette, így a remek formában lévő, pályafutása talán legjobb szezonját produkáló játékosra műtét, majd rehabilitáció, összesen mintegy tíz hónapos kényszerpihenő vár.

Hámori Konszuélának minél gyorsabb felépülést kíván a DVSC.

Ahogy arról már beszámoltunk, Kusnyir Erik is hasonló sérülést szenvedett kedden, az Újpest elleni találkozón, a Loki futballistája ugyancsak sokára térhet vissza a pályára.

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában