Futsal

2024.02.24. 11:21

Ezúttal nem jött ki a lépés a DEAC futsalosainak

Az MVFC-nek sem sikerült győznie.

Haon.hu

Vass Ottó nagyszerű találatot szerzett

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi futsalcsapata hétfőn 3-1-re verte a Kecskemétet, ezzel bejutott a negyeddöntőbe a Magyar Kupában. Tihanyi Csaba tanítványai pénteken ismét a hírös városiakkal csaptak össze, ám ezúttal már bajnokit vívott egymással a két gárda a Messzi István Sportcsarnokban – írta a klub honlapja. 

Másfél minutummal a kezdés után már meg is szerezte a vezetést a házigazda: Bíró Attila iramodott meg a felezővonal környékéről, majd kicsit kiszorított helyzetből vette be Nyerges András kapuját. Nem sokkal később Haász Benjámin átlövését szögletre tolta a kapusunk. Ezt követően egy remek indítást követően Franchu előtt adódott nagy lehetőség, de nem tudott beköszönni. 

Aztán Szatmári Ákos és Tóth Attila is tesztelte Krajcsit, aki mindkét alkalommal hárított. Tomics sajnos már pontosabban célzott, ezzel megduplázta a fórját az ellenfél. Viszonylag hamar szépített a DEAC, mivel Vass Ottó lökete Thiagóról bepattant. A szünet előtt még egy találatot láthatott a publikum: Kajtár nagyjából 12 méterről bombázott, a kísérlete a jobb kapufát is érintve jutott a gólvonalon túlra. 

Majdnem sikerült 

A második játékrész első lehetősége Bíró nevéhez fűződött, a kecskeméti játékost csupán néhány centi választotta el a duplázástól. A félidő derekán átálltunk az öt a négy elleni játékra, ám először ebből nem profitáltunk, mivel Krajcsi kidobása után Bíró Attila használta ki a megingást. Nagyjából négy perccel a vége előtt Kajtár megvillant, ezzel 5-1-re módosult az állás. Végül egy huszáros hajrát indított a DEAC, előbb Faragó Lajos csökkentette a hátrányunkat, majd Vass Ottó duplázott. Csapatkapitányunk második találatát érdemes kiemelni, ugyanis nagyon távolról lepte meg a Krajcsi helyére beálló Rigó Lászlót. Sajnos nem volt elég idő már az egalizálásra, így az ütközet 5-4-es végeredménnyel zárult. 

Az MVFC a bajnoki címvédő Haladáshoz látogatott, s a végeredmény ellenére igencsak szoros meccset játszott. Dróth Zoltán és Longo góljára Henrique válaszolt. A második félidőben is nagyot küzdött a Berettyóújfalu, de Vas és Diniz góljai beállították a 4-1-es végeredményt a zöldek javára. 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában