Labdarúgás

2024.01.05. 15:07

Szrdjan Blagojevics: Hatékonyan tudunk dolgozni és közösségben lenni

A DVSC vezetőedzője szerint most több idejük van fejleszteni a problémásabb területeket.

Haon.hu

Szrdjan Blagojevics bizakodóan várja a törökországi edzőtábort

Fotó: Napló-archív

Két hétnyi, rövid szünet után a héten megkezdte a munkát a DVSC a minél sikeresebb tavaszi idény érdekében. A felkészülés kezdetéről Szrdjan Blagojevics vezetőedző nyilatkozott a Loki honlapjának.

Fontos volt a pihenő, hiszen ez az első része a felkészülési időszaknak, ami ugyanannyira számít, mint maga a terhelés. Ezt követően pedig van időnk arra, hogy az átigazolásokkal is foglalkozzunk és több olyan edzést tartsunk, amin lehetőségünk van fejleszteni és javítani a problémásabb területeket. Ezek a legfontosabb teendők számunkra.

A debreceni futballcsapat ezen a héten még hazai környezetben készül, majd hétfőn már Belek felé veszi az irányt, hogy ott edzőtáborozzon.

Produktívan a jó tavaszi szereplésért

– A törökországi edzőtáborban a sok edzésnek, a jó időnek és jó pályáknak köszönhetően hatékonyan tudunk majd dolgozni és közösségben lenni, lehetőségünk lesz jobban megismerni egymást és főként az új játékosokat, mint például Szuhodovszki Somát – folytatta a tréner. – Sok időnk lesz arra, hogy produktívan és hasznosan teljenek a tréningjeink, hisz a szezon közben előfordul, hogy nem jut idő mindenre. A játékosok már túl vannak néhány egyéni edzésen, amik az erőnléti edzőnk irányítása alatt zajlottak. Ezeket kiválóan teljesítették, így már jó szintről indulnak – hangoztatta Szrdjan Blagojevics.

A vezetőedző még azt is hozzátette, hogy a szünet nem volt túl hosszú, így 2-3 nap is elég ahhoz, hogy a játékosok visszaszokjanak. Ezután pedig úgy folytatják a munkát, mintha meg sem álltak volna, és készülnek az intenzív edzésekre, valamint a hat barátságos mérkőzésre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában