Kézilabda

2024.01.03. 11:46

Kitömnék a sereghajtót a DVSC kézisei

A debreceni csapat másodedzője, Kudor Kitti szerint ugyan nem lehet leírni a Kozármislenyt, de céljaik elérése érdekében többet már nem hibázhatnak.

Haon.hu

Kudor Kitti

Fotó: Hajdú-bihari Napló

A DVSC kézilabdacsapata szerdán 18 órától hazai környezetben folytatja bajnoki szereplését, az ellenfél az NB I.-ben abszolút újoncnak számító Kozármisleny lesz. A papírforma egyértelműen a 9 győzelemmel és 1 vereséggel a 4. helyen álló, a legutóbb Kisvárdán is meggyőző teljesítményt nyújtó debreceniek mellett szól. A baranyaiak számára eddig nem sok babér termett, egy Vasas felett aratott siker és egy Budaörs elleni döntetlen mellett nyolc alkalommal is kikaptak, így a tabella utolsó pozíciót foglalják el.

Kudor Kitti jól ismeri a kék-fehéreket, hiszen az előző idényben a Loki U19-es együttesét az NB I/B-ben már irányította ellenük. A DVSC másodedzője a klub honlapjának azt hangoztatta, hogy a Kozármisleny meghatározó játékosai maradtak a csapatnál, így valamelyest ez megkönnyítette a dolgát az ellenfél kielemzésében. Azonban kiemelte, hogy nem lehet leírni a baranyai alakulatot, és nem számít az, hogy jelenleg sereghajtók. – Azt gondolom, hogy veszélyes ellenfél lehet a Kozármisleny, hiszen az életükért küzdenek, ugyanakkor az is igaz, hogy mi nem hibázhatunk többet a bajnokságban, amennyiben a céljainkat el szeretnénk érni. Számunkra kötelező a győzelem és olyan játékkal szeretnénk ezt elérni, amiből tovább építkezhetünk a hétvégi Brest elleni mérkőzésre – mondta Kudor Kitti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában