Labdarúgás

2024.01.19. 17:51

Szlovén topcsapat és dél-afrikai ellenfél következik

A DVSC labdarúgói szombaton és vasárnap is tesztmeccset játszanak.

Tóth Huba Elemér

Dzsudzsák Balázséknak ezúttal ugyan nem az eredmény a legfontosabb, de ettől még a győzelemre hajtanak majd

Fotó: Nemzeti Sport-archív

A DVSC labdarúgócsapata a román első osztályú bajnokságban 10. Petrolul Ploiesti ellen Vajda Botond góljával egygólos győzelmet aratott, majd a lengyel élvonalban 13. helyen álló Cracoviával – Baranyai Nimród találatával és Batai Tamás duplájával – 3–3-as döntetlent játszott a törökországi edzőtáborban. Utóbbi mérkőzés után egy pihenőnapot kaptak a játékosok, azonban csütörtöktől már ismét két tréningjük van. 

Jó erőfelmérő

Szrdjan Blagojevics együttese a hétvégén újabb csapatokkal gyakorolhat, szombaton a dél-afrikai bajnokság 8. helyén álló TS Galaxy FC lesz az ellenfél, míg vasárnap az ősz folyamán az Európa Konferencia Liga csoportkörében is bizonyító NK Olimpija Ljubljana következik.

A Transfermarkt értékbecslő oldal adatai alapján a DVSC keretértéke jelenleg 9,2 millió euró, az afrikai gárda játékosállománya körülbelül 5,5 millió euró, míg a szlovén bajnokságban az NK Celje mögött 2. pozícióban tanyázó fővárosi alakulatot 13,7 millió euróra taksálják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában