Kézilabda

2024.01.17. 10:30

Komoly meccsek előtt állnak a kézis tehetségek

A debreceniek több rangadót is játszanak.

Haon.hu

A debreceniek fontos találkozók előtt állnak

Forrás: DVSC Kézilabda Akadémia-archív

– Könnyed győzelemmel kezdte az évet U19-es együttesünk, amely a BVSC otthonában nyert 47-21-re. A könnyed siker után igazi rangadó vár a Győrvári Viktor vezette csapatra, amely a Ferencvárost fogadja a Hódosban. Az elmúlt évekhez hasonlóan idén is kiélezett küzdelemre lehet számítani, amelyet a tabellán elfoglalt helyezések is predesztinálnak. Akadémistáink eddig az összes mérkőzésüket megnyerték, a legnagyobb skalp kétségkívül a másik nagy rivális, Praktiker-Vác elleni idegenbeli győzelem volt. A Ferencváros éppen ellenük szenvedte el eddigi egy vereségét, a többi találkozót magabiztosan hozták a zöld-fehérek – írták a klub honlapján. 

Az U17-es korosztályban is igazi presztízscsatának számít a DVSC-FTC összecsapás. Márián Blanka csapata tizenegy mérkőzésen tízszer gyűjtötte be a két pontot, csupán a Váci NKSE tudott győzni akadémistáink ellen, igaz ez jókora meglepetésnek számított. A PC Trade Szeged legyőzése sokat javított a pozíciónkon, ezúttal pedig következik egy olyan meccs, amely szintén nagy lépés lehetne a célok elérése érdekében. Aktuális ellenfelünk tucatnyi bajnokin van túl, eddig csupán veszítettek, igaz ott jelentős különbséggel. 

A DVSC SCHAEFFLER–FTC U17-es első osztályú bajnoki találkozó 2024. január 17-én, 14:00-kor, az U19-esek mérkőzése 16:00-kor kezdődik a Hódos Imre Rendezvénycsarnokban, a belépés ingyenes.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában