haon.hu PODCAST

2024.01.16. 18:45

H szektor: Csodálatosan teljesítenek a kézis lányok!

A DVSC Schaeffler csapata gyakorlatilag biztosította helyét a tavaszi BL-folytatáshoz.

Haon.hu

Hatalmas volt a debreceni öröm a lefújás után

Forrás: DVSC-Schaeffler-archív

A HAON hétről hétre megjelenő sportpodcastjében ezúttal a DVSC Schaeffler szolgáltatta a fő témát. A debreceni lányok a múlt hétvégén Montenegróba látogattak, ahol a podgoricai Buducsnoszt ellen tehettek óriási lépést a kupatavasz felé. Szerencsére a hajdúságiak nagyszerűen játszottak, így magabiztosan nyerték meg a csoportrangadót. Azt már a meccset megelőzően tudni lehetett, nem feltétlen kell győznie a debrecenieknek, még az öt gólos vereség is belefért volna. 

Egyetértettek a remek szezonban 

A Vasutas egészen elképesztő szezont fut a Bajnokok Ligájában, s ezt a Hajdú-bihari Napló két sportújságírója, Tóth Huba és Orosz Krisztofer is kiemelte. Azonban mindkettejük úgy fogalmazott, a következő hetek rendkívül megterhelőek lesznek a piros-fehéreknek, hiszen szerdán Győrbe látogatnak. Hétvégén az Odense érkezik a Hódosba, majd az FTC-vel meccselnek hazai környezetben Szilágyi Zoltánék

Kulcsfontosságú találkozók előtt tehát a hajdúsági kézilabdázók, de ki tudja, lehet folytatódik a bravúros sorozat. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában