Jégkorong

2024.01.22. 16:25

Ismét hazai környezetben szerepel a DEAC

A debreceni csapat a Budapest Jégkorong Akadémiával játszik kedden.

Tóth Huba Elemér

A DEAC-os legénység egy újabb kemény csatára készülhet

Fotó: Molnár Péter

A Debreceni Egyetem jégkorongcsapata az erdélyi túrát követően a listavezető Ferencváros otthonában nem járt sikerrel, de a Dunaújvárosi Acélbikák ellen hazai pályán szétlövéssel nyertek múlt vasárnap. Vaszjunyin Artyom legénysége 32 találkozó után 40 ponttal a 8. helyet foglalja el jelenleg a tabellán, és már csak 5 egységnyire van az előtte álló, egy mérkőzéssel többet játszó DVTK Jegesmedvéktől.

Élcsapat ellen

A debreceni hokiszurkolók ezen a héten is szoríthatnak kedvenceiknek, ugyanis Hetényi Zoltánék kedden 18:30-tól a 3. pozícióban tanyázó Budapesti Jégkorong Akadémia együttese ellen szállnak harcba a Derék utcai létesítményben. A felek a mostani szezonban eddig kétszer találkoztak egymással, az októberben rendezett debreceni összecsapás 3–2-es hazai győzelemmel zárult, de a fővárosban a BJA visszavágott (7–5). Ezúttal is egy szoros meccsre van kilátás, nüansznyi különbségek dönthetnek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában