Secret Santa

2023.12.22. 08:30

Ezüsttel zárták 2023-at a DEAC frizbisei

Haon.hu

Forrás: Bartha Zoltán / DEAC

A DEAC csapata egészen a döntőig menetelt a Secret Santa elnevezésű nemzetközi terem ultimate frizbi bajnokságon. A versenyen csak az orosz Meteor bizonyult jobbnak – olvasható a debreceni klub közleményében.

A Secret Santa rendszerint az esztendő utolsó tornája szokott lenni hazánkban. Mint minden évben, most is színes nemzetközi frizbis mezőny gyűlt össze Budapesten, hogy a környező országok csapatai a Mikulással együtt búcsúztassák az évet. A december 16-17-én lezajlott verseny alakulásáról Fodor Dániel vezetőedző elmondta, levezető tornáról van szó, amely kispályán, buborékkal fedett műfüvön zajlik egy egész hétvégén át.

– A verseny ünnepi hangulata miatt ide mindig jó érzésekkel térünk vissza. Idén a női mezőnyben ötödik helyen végeztünk, a fiúkkal pedig egészen a döntőig masíroztunk. A fináléban az orosz játékosokból álló Meteor volt az ellenfelünk, s bár a csoportkörben nyertünk ellenük, az utolsó meccsen jobbnak bizonyultak. Összességében a Secret Santa szép zárása volt ennek a dobogós helyezésekkel tarkított évnek. Januárban folytatjuk! – tette hozzá Fodor Dániel.

A DEAC frizbiszakosztálya január 13-14-én a saját rendezésű Can Touch Disc nevű versennyel indítja az évet Hajdúböszörményben, ahol az érdeklődők a magyar, lengyel, román és szlovák klubok vetélkedését követhetik majd a lelátókról. A belépés ingyenes a DEAC szeretettel várja a sportszerető közönséget.

A Secret Santa 2023 végeredménye

Női:

1. LoL women

2. WhoHu

3. Bambi

4. Outsisterz

5. DEAC Freegirls

spirit of the game díj: Bambi

Férfi:

1. Meteor

2. DEAC Freebees

3. Outsitterz

4. Moskiddos

5. Dinomite

6. Mosquitos

7. Szakág

8. Le seppie

9. Cuz

10. Szufla

spirit of the game díj: Moskiddos

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában