Gála

2023.12.17. 21:22

Megtartotta nagyszabású évzáró gáláját a Flex-HD SE – fotókkal

A remek hangulatú bálon a legkisebbektől a válogatott versenyzőkig sokan mutattak be részleteket a koreográfiájukból.

Molnár Szilárd

Látványos produkciókból nem volt hiány

Forrás: Czinege Melinda

Nagyszabású ünnepi gálával búcsúztatta a 2023-as évet a Flex-HD SE. Az Aerobik Szakág által indított, legeredményesebb egyesületnek járó vándorserleget 2005 óta más egyesület nem nyerte el, most sem volt másképp, köszönhetően a Magyar Kupa-döntőn  aratott sikereknek, de mellette idén ismét a debreceni klub nyerte el a legtöbb versenyzőt indító egyesület díját is. Volt tehát mire visszaemlékezni a Lovardában vasárnap este este megtartott 20. Flex-HD Jótékonysági Aerobik Bálon. Az eseményen a legkisebbektől a válogatott versenyzőkig mindenki bemutatott egy kis produkciót, majd az év legeredményesebb versenyzőit köszöntötték a klub edzői.

Bontogatják a szárnyaikat

A Haonnak Kovácsné Laurinyecz Julianna, az egyesület elnöke elmondta, a jótékonysági bál bevételét ezúttal is a sportolóik versenyeztetésére fordítják majd.

– Ez volt a jubileumi, 20. évértékelő gálánk – ismertette. – Ezúttal is mi lettünk az év egyesülete a magyar aerobikszakágnál. Szép sikereket értek el a versenyzőink hazai és nemzetközi porondon is, pedig az elmúlt évtized legeredményesebb aerobikosai közül Szőllősi Panna és Ökrös Janka befejezték sportpályafutásukat. Őket a magyar  versenyeken a szakág méltóképp elbúcsúztatta.

Mi most családi körben köszöntöttük őket, példaként állítva mindenki elé, hogy a tanulás mellett is lehet magas szinten sportolni.

Szerencsére már bontogatják a szárnyaikat az utánpótlás korosztályokban a következő generációk versenyzői. A bálon azok az ovisok, az alsó-felső tagozatos kezdőcsoportosok is fellépési lehetőséget kaptak, akik még nem versenyezhettek, de reményeink szerint közülük többeket jövőre már el tudunk indítani. Mellettük a Magyar Kupa-sorozatban, a hazai és nemzetközi versenyeken sikeresen szerepelt versenyzők is bemutatták nagy plénum előtt azokat a produkciókat, amelyekkel sikert sikerre halmoztak az évben. A bál bevételét mindig a versenyzők nemzetközi megmérettetéseinek támogatására fordítjuk, hiszen az aerobik nem tartozik a TAO-sportok közé, így a szülőknek jelentősen hozzá kell járulniuk a sportolóink versenyeztetéséhez – mondta el Kovácsné Laurinyecz Julianna.

A Flex-DH SE elnöke végezetül megköszönte a város vezetésének, a támogatóknak az anyagi segítséget, a szülőknek, hogy az egyesületet választották, az edzőkollégáknak, segítőknek pedig azt a nagy igyekezetet és szakmaiságot, amivel dolgoznak. Mint mondta, mindenkire szükség volt ahhoz, hogy ismét sikeres évet zárt a Flex-HD SE.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában