Jégkorong

2023.12.22. 18:50

Karácsonykor sincs megállás: idegenben játszik a DEAC

Haon.hu

Forrás: DEAC

Sok sportágban az év vége, az ünnepek ideje a pihenést hozza el, ám a jégkorongban éppen ellenkezőleg van ez: szombaton 17.30-tól beindul a nagyüzem az egyetemisták számára is – olvasható a DEAC közlésében. A válogatott mérkőzések miatt volt némi idejük az Erste Ligában szereplő gárdáknak a kikapcsolódásra, azonban január végéig erőltetett menet következik a bajnokságban.

A Debreceni Egyetem december 23-án idegenben száll harcba pontokért, a FEHA19 fogadja Fehérváron Hetényiéket. A kék-fehérek törtek már borsot a debreceniek orra alá ebben az alapszakaszban, bár október 22-én a fekete-fehérek nyertek hosszabbítás után, azonban ezt követően, november közepén 2–1-re nyert a FEAH19 a debreceni jégen. December első napján is vittek el pontokat a vendégek hosszabbítás után.

A két csapat ádáz harcot vív a minél jobb helyezésért a tabella alsó régiójában, egyértelműen bízunk benne, hogy a DEAC azért acélosabb teljesítményt nyújt majd az alapszakasz hátralévő időszakában, kidomborítva tudását.

Erste Liga, alapszakasz

FEHA19–DEAC

szombat, 17:30, Székesfehérvár

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában