Jégkorong

2023.11.22. 11:45

Okos Csanád: A mérkőzés megfordításához szükséges kulcsot már nem találtuk meg

A debreceni jégkorongosok vereséget szenvedtek.

Haon.hu

A debreceni hokisok nagyot küzdöttek, de ezúttal semmi sem jött össze

Forrás: DHK-archív

Közel egy hónapos kihagyást követően lépett újra pályára az U21-es debreceni jégkorongcsapat, akik a hétvége folyamán ismételten hosszú útra indultak – írta a dhk.hu. 

Első célpontjuk szombaton az Okanagan Hockey Academy csapata volt, akikkel szemben ezúttal nem jött össze a győzelem. Ugyan kiegyensúlyozott volt maga a mérkőzés, azonban ezúttal nem úgy ment a gólszerzés, ahogyan azt szerettük volna. 

Az OHA ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, Okos Csanád nyilatkozott. – A válogatott szünet előtti két innsbrucki meccsünk betegség miatt elmaradt. Lényegében 1 hónapja nem játszottunk mérkőzést. Ez az első 10-15 percben megmutatkozott a játékunkban. 

Egyáltalán nem találtuk magunkat a jégen, és az ellenfél agresszív letámadásaival nehezen birkóztunk meg. Volt egy kritikus pontja a mérkőzésnek. 3-0-ról felzárkóztunk 3-2-re, amikor kaptunk egy büntetőlövést, viszont az értékesítéssel nem tudtunk élni. Helyzetkihasználásban frusztráltabbakká váltunk, ennek ellenére továbbra sem adtuk fel, de a mérkőzés megfordításához szükséges kulcsot már nem találtuk meg.

A mérkőzés kiegyensúlyozott volt, de az ellenfél sokkal hatékonyabb játszott – mondta. 

DEAC JA pontszerzői: Sándor Bence (1G), Révész Levente (1G), Nyisztor Ákos (1A), Domán Péter (1A), Méhes Gábor (1A) és Ördög Roland (1A). 

A tények: 

2023. november 18., St. Pölten Eissportzentrum NÖ 

ÖEHV U20 International League 

Okanagan Hockey Academy – DEAC JA, 6-2 (1:0, 2:2, 3:0)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában