MVFC Berettyóújfalu

2023.11.04. 06:00

Pont nélkül maradt az MVFC

Az 5 a 4 elleni játék sem hozott sikert.

Haon.hu

Trencsényi János a végén 5 a 4-re álltotta csapatát

Forrás: Czinege Melinda

Az Aramis vendége volt az MVFC Berettyóújfalu a férfi futsal NB I. 11. fordulójának pénteki játéknapján. Az előző, Nyíregyháza elleni mérkőzéshez képest egyetlen változás történt a keretben, betegség miatt Sándor Máté helyett az utánpótlás válogatott Mező Lőrinc lett a második számú hálóőr.
A mérkőzés tapogatással kezdődött, másfél perccel a kezdés után sikerült lövést kialakítani, azonban a hazaiak kapusa védte.

A következő percek is többségében vendég helyzeteket hoztak, legközelebb Iszák járt a gólszerzéshez, remek lövését azonban szögletre tudta ütni a hazaiak kapusa.

A 8. percben Wattamány Dávid, a hazaiak csapatkapitánya, juttatta vezetéshez a budaörsieket, 1–0. 
A gól után magukra találtak a hazaiak, adok-kapok játék jellemezte az első játékrész közepét. A 18. percben az időkérés után több helyzetet is kialakítottak Szabó Péterék, a gól azonban váratott magára.

Kimaradtak a lehetőségek

Szünet után rengeteg helyzetet alakított ki a Berettyó, de amíg a hazai kapu előtt sorra maradtak ki a lehetőségek, az Aramis tovább növelte az előnyét egy szerencsés találattal a 27. percben, 2–0. 
A 31. percben Trencsényi János, az újfaluiak mestere 5 a 4 elleni játékra váltott, azonban az áttörést ezt sem hozta meg, maradt a két gólos hazai győzelem – tudósított az MVFC közösségi oldala.
Folytatás november 10-én 19 órától a Nyírbátor ellen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában