Díj

2023.11.28. 18:56

Díjat neveztek el a tragikusan fiatalon elhunyt debreceni taxisról

A DVKLSZ vezetősége a családdal egyeztetve határozta el, hogy ettől fogva minden idényben kiosztják az elismerést.

Haon.hu

A tragikusan fiatalon elhunyt Czirbik Dánielről díjat neveztek el

Forrás: Czirbik Róbert-archív

Ahogyan arról korábban a Haon is beszámolt, borzalmas tragédiával indult a november Debrecenben. Történt, hogy egy taxisofőr a Rakovszky utcáról az Ótemető utcára kanyarodott volna, amikor karambolozott egy szemből érkező járművel a kereszteződésben. A taxis kizuhant a kocsiból, kórházba szállították, azonban életét a gyors és szakszerű orvosi ellátás sem tudta megmenteni. 

Mint később kiderült, a baleset halálos áldozata az október 24-én 28. életévét töltő Czirbik Dániel volt. A fiatalember korábban évről évre aktív résztvevője volt vármegyénk nagy- és kispályás labdarúgásának, a sport berkein belül is sokan megrendülten értesültek a hírről.

debrecen-halalos-baleset-taxisofor-labdarugas-czirbik-daniel-dvklsz-dij-haon-sport-hajdu-bihar-debrecen
A Czirbik Dániel-díj
Forrás: DVKLSZ

A kapus poszton játszó Dániel idén a Józsafa Kft. DVKLSZ (Debrecen Városi és Körzeti Labdarúgó Szövetség) I. osztályú csapatának tagja volt kispályán. 

A DVKLSZ vezetősége a családdal egyeztetve kedden úgy határozott, ettől fogva minden bajnokság végén a legjobb kapus Czirbik Dániel-díjban részesül majd, a szervezők ezzel is igyekeznek megőrizni fiatalon elhunyt sportbarátjuk emlékét

 – számolt be a szövetség közösségi oldala.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában