Röplabda

2023.11.25. 19:38

Sima sikert arattak a DEAC röpisei

A debreceniek nem sok kérdést hagytak.

Haon.hu

A debreceniek remekül játszottak

Forrás: DEAC-archív

A DEAC férfi röplabdacsapata az év utolsó hazai bajnokiján a Miskolcot fogadta szombat délután a DESOK-ban. Fodor Antal vezetőedző ezúttal nem számíthatott Bagics Balázsra – írta a klub honlapja. 

Willian vezérletével álomrajtot vettek a debreceniek (4:0), aztán a vendégek Fenyvesi jó nyitásaival egyenlítettek. Ezt követően Veres Bencének sült a keze, majd Marlon pontját követően időt kértek a borsodiak (11:6). A szett végéig nem fogyott el a lendület, többek között Willian és Pavliuk ászainak is köszönhetően magabiztosan nyerte ezt az etapot a DEAC (25:18). A periódus végén Tóth András villogott, végül Willian zárta le ezt a játékrészt. 

Lerendezték a meccset 

A harmadik szakaszban Pavliuk remek szervájával 5:2-re módosult az állás, nem sokkal később pedig egy hosszú labdamenetet nyertek meg a borsodiak, ezzel egyre csökkent a különbség (5:4). A miskolciak a saját dolgukat nehezítették meg a rossz nyitásaikkal, így nem igazán volt benne a levegőben a szépítés (19:15). Ugyan a végjátékban kettőre olvadt a fór (20:18), de a hátralévő időben lerendezték a mérkőzést a debreceniek (25:20). 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában