Labdarúgás

2023.11.23. 14:29

Komoly feladatok előtt a DEAC fiataljai

A fiatalok győzelmekre törnek.

Haon.hu

A debreceni fiatalok komoly erőpróbák előtt állnak

Forrás: DEAC-archív/Ásztai Csaba

Rácsai Lajos legénységének egy másik sorozatban kell helytállnia szombaton, mégpedig az Országos kupában. A debreceniek a Miskolc és a Vác legyőzésével vívták ki a jogot, hogy a 3. fordulóban is megmérettessék magukat. Ezúttal az országos bajnokság alapcsoportjában vitézkedő és a 10. helyen álló VFC USE otthonába látogatnak – írta a deac.hu. 

Az már előző héten biztossá vált, hogy Szabó Márton alakulata a táblázat éléről várhatja a tavaszi folytatást, ám még egy feladat vár a csapatra az őszi sorozatból. A szezonzárón a kiesőhelyek egyikén található, 2-1-9-es mérleggel rendelkező Makót fogadják. A Szolnok után ismét élcsapat vár Balla Imre tanítványaira, akik szombaton a Szeged-Csanád Grosics Akadémia otthonában vizitálnak. 

Az U13-as és U12-es csapat a Várda Labdarúgó Akadémia ellen lép pályára szombaton. Bereczki Tamás ifjoncai az első körben 7-2-es vereséget szenvedtek a szabolcsiaktól, míg Mester Norbert gyerekei 5-2-ra maradtak alul.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában