Showtánc

2023.10.24. 17:21

Tarolt saját koreográfiájával a hajdúsámsoni táncos

Szilágyi Judit különdíjasként egy olaszországi tánctáborban is részt vehet.

Dandé Melinda

Egy értékes különdíjat is bezsebelt

Forrás: Unity for Passion Dance Fest

A hajdúsámsoni Szilágyi Judit világbajnok showtáncos idei szezonja a Unity for Passion Dance Fest versennyel elkezdődött, ahol az elmúlt hetekben mint pontozó bíró, október 21-én pedig mint versenyző is színpadra léphetett egy saját magának megálmodott és elkészített koreográfiájával.

A megmérettetésen mazsorett felnőtt egyéni kategóriában a Hostage című koreográfiájával első helyezést ért el. 

– Úgy érzem, ez a legkülönlegesebb táncom a története és a ruha miatt, amit a Ciabattino Fashion készített el nekem, valamint kipróbálhattam magam egy új dologban, az improvizációs szóló kategóriában. Hatalmas kihívás és izgulás volt, de nagyon élveztem – fejezte ki a táncos. Az említett kategóriában, népes mezőnyben az 5. helyezést érte el, illetve különdíjasként részt vehet egy tánctáborban az olaszországi Bariban 2024. nyarán.

– Egyszerűen elmondani nem tudom mennyire hálás és boldog vagyok. Köszönöm a szüleimnek a támogatást, akik mindig mellettem vannak, és a Feeling Tánc és Mazsorett Egyesületnek. Az új koreográfiák már készülnék még, a jövő héten pedig folytatom a versenyzést a Revolution Dance Cup Nemzetközi Minősítő Táncversenyen – osztotta meg Szilágyi Judit.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában