Labdarúgás

2023.10.25. 16:49

Puskás Akadémia - DVSC: szurkolói információk a felcsúrta utazóknak

Haon.hu

Forrás: Napló-archív

Fotó: Kiss Annamarie

Szombaton 17 órakor Felcsúton, a Puskás Akadémia otthonában folytatja bajnoki szereplését a DVSC. A debreceni csapat közlésében osztott meg néhány fontos információt a meccsről és az utazásról.

A találkozó napján a Pancho Aréna pénztárai és kapui a mérkőzés kezdete előtt két órával, 15 órakor nyitnak. A vendégszurkolók a Bicske–Csákvár–Felcsút körforgalomnál Bicske irányában található murvás úton parkolhatnak. A debreceni drukkerek a helyszínen az 5-ös és a 6-os jegypénztárban válthatják meg belépőiket a mérkőzés napján 15:00-tól, majd a 3-as bejáraton (3I és 3H szektor) keresztül juthatnak be a stadionba.

Felhívják a kedves vendégszurkolók figyelmét, hogy a saját klubjuk színeit, mezét, sálját viselő drukkerek a hazai szektorokba még érvényes jegy birtokában sem léphetnek be! A belépők megváltásakor klubkártyára, illetve személyes adatok megadására nincs szükség, kivéve kedvezményes jegy esetében. Ilyenkor a kedvezményre feljogosító igazolványt (pl. diákigazolvány) kell csak bemutatni. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában