Jégkorong

2023.10.28. 17:41

Újabb győzelmet ünnepelne a DEAC Erdélyben

Egy vereség és egy győzelem után vasárnap zárul a DEAC erdélyi kalandja.

Haon.hu

Forrás: DEAC

Ahogyan az többnyire lenni szokott, az erdélyi három meccsét igen rövid idő leforgása alatt játssza le Debreceni Egyetem, Göncziék ezúttal csütörtökön, pénteken és vasárnap este léptek, illetve lépnek jégre Romániában - írja a deac.hu.

A nyitány nem sikerült jól a fekete-fehérek számára, ugyanis hiába állták a sarat két harmadon keresztül, a bajnok Gyergyói HK az utolsó játékrészben bedarálta őket, s nyert 5–2-re. Egy nappal később viszont a cívisvárosi alakulat győzött ugyanilyen különbséggel, a Corona Brasov ellen szép és magabiztos sikert arattunk.

A kirándulás utolsó találkozóját vasárnap 17 óra 30 perckor rendezik meg a Csíkszereda csarnokában. A két együttes a most futó szezonban október 10-én találkozott először, a Debreceni Jégcsarnokban a házigazdák szétlövést követően 3–2-re nyertek. A Sport Club Csíkszereda nagyon rosszul kezdte az idényt, azonban a legutóbbi két mérkőzésén hazai környezetben legyőzte az FTC-t, majd pénteken szétlövéssel a Dunaújvárosi Acélbikákat.

Kijelenthető tehát, hogy két, hektikus teljesítményre is képes alakulat feszül egymásnak holnap, bízunk benne, hogy a végén DEAC-győzelmet ünnepelhetünk!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában