Röplabda

2023.10.15. 21:24

Beindult a szezon a DSZC-Eötvös DSE-nél

Haon.hu

Forrás: Szombathy András

Ahogy már korábban megírtuk, a DSZC-Eötvös DSE a felnőtt NBII.-ben az elmúlt hétvégén 3:0-ra legyőzte a Salgótarjáni BTC együttesét. A mostani hétvége már mozgalmasabb volt az egyesületnél, hiszen a különböző bajnokságokba nevezett nyolc csapatuk közül öt pályára lépett – tudatta közlésében a klub.

Legelőször szombaton délelőtt az U15 „A” csapat kezdte a sort, akik először a Jászsági Röplabda Akadémiát győzték le 3:0-ra, majd a Kecskeméti Sportiskola Röplabda Akadémiát 3:1-re, így két győzelemmel zárták a napot. Az U15 „B” együttesben zömében olyan játékosok szerepeltek, akik életük első mérkőzéseit játszották. Ők két vereséget szenvedtek a nyitófordulóban. A felnőtt NBII.-es gárda Szolnokon vendégszerepelt. Bár jól indult a találkozó, mert már 21:14-re is vezettek Pálfi Kittiék, fordítani tudtak a hazaiak és 3:0-ra győztek.

Vasárnap a klub U20-as csapatai mérették meg magukat. A „B” együttes a negyedosztályban egy győzelem mellett kétszer hagyta el vesztesen a pályát, míg az „A” gárda a másodosztályban két vereséget szenvedett.

Jövő hétvégén az NBII.-es csapat a DEAC ellen küzd hazai pályán. A felnőtteken kívül az U17-es együttesek is pályára lépnek.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában