Jégkorong

2023.10.03. 12:05

Elkezdte a DEAC U12 is

György Józsefék a Vasas ellen játszottak.

Haon.hu

György Józsefék előtt még sok munka áll

Forrás: DEAC-archív

Immáron hivatalosan is megkezdődött a magyar bajnokság, és a DHK kék U12-es csapata elsőnek a Vasas SC otthonában kezdte meg a szezont – írta a klub honlapja. 

Nehéz ellenféllel találták szembe magukat előkészítők, de az összecsapás tanulságait levonva látszik, hogy mikben kell még fejlődni, annak érdekében, hogy a jövőben sokkal felkészültebben és biztosabban lépjenek pályára a debreceni ifjak. 

A Vasas SC ellen játszott mérkőzésről a vezetőedző, György József nyilatkozott. – Első bajnoki mérkőzésünk volt élesben a Vasas ellen. Egy nagyon erős és kompakt csapat ellen kellett felvenni a ritmust. Ez nem nagyon valósult meg, az ellenfél csapatának mind a három sorában nagyon jól korcsolyázó és fizikailag is erősebb gyerekek voltak, akik nagyon könnyen átjátszották a védelmünket, minden hibánkat kihasználták. A gondolkodásban is le voltunk maradva, nagyon lassan döntöttünk, nem volt időnk sokszor arra sem, hogy a korongot tudjuk birtokolni. A harmadik harmadban már voltak értékelhető megmozdulásaink, de az egész mérkőzésen azt történt a jégen, amit az ellenfél akart. Kiemelném a kapus teljesítményünket, Ákos nagyon sokszor kiszolgáltatott helyzetben védett hatalmasokat, illetve az első sorunkat, akiknek voltak több ígéretes támadása. Egy nagyon tanulságos mérkőzés volt, látjuk, hogy hol vagyunk és hogy mennyi mindent kell még dolgozzunk, hogy megnehezítsük az ilyen kaliberű csapatok dolgát – fogalmazott. 

 

 


 


 


 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában